ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Αδειάζει” το ρόστερ ο Βαλβέρδε – Κύμα αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα! (pics)

Το δρόμο του Αρντά Τουράν αναμένεται να ακολουθήσουν πολλοί στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί ετοιμάζουν κύμα αποχωρήσεων.

“Αδειάζει” το ρόστερ ο Βαλβέρδε – Κύμα αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα! (pics)

Ο ερχομός του Φελίπε Κουτίνιο και του Γέρι Μίνα από Λίβερπουλ και Παλμέιρας αντίστοιχα, “αναγκάζει” τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μικρύνει το ρόστερ του. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα παίρνουν από λίγο εώς και καθόλου χρόνο συμμετοχής, έτσι αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, οι υποθέσεις του καθενός είναι δύσκολες και ξεχωριστές. Το δρόμο άνοιξε ο Αρντά Τουράν με τη μετακόμισή του στην Μπασακσεχίρ και θα ακολουθήσουν πολλοί, σύμφωνα με την Sport.

Πάμε όμως να δούμε τις περιπτώσεις μία προς μία.

Ντεουλοφέου

Αποτέλεσμα εικόνας για deulofeu

Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι και επέστρεψε στο Καμπ Νόου. Ευνοήθηκε πάρα πολύ από τον τραυματισμό του Ντεμπελέ τον Σεπτέμβρη και πήρε πάρα πολλές ευκαιρίες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς να τον δικαιώσει σε καμία περίπτωση.

Μετά από 16 παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει μόλις 2 γκολ και να μοιράσει 3 ασίστ. Έτσι αναμένεται να αποχωρήσει, αφού με την επιστροφή του Ουσμάν Ντεμπελέ δεν πρόκειται να παίξει. Ακόμη ο τεχνικός της Μπάρτσα δήλωσε πρόσφατα ότι πήρε αρκετές ευκαιρίες και είναι καιρός και για άλλους.

Πιθανός προορισμός: Σειρήνες ακούγονται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Νάπολι, η οποία προσφέρει τα 18 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί σε μία τέτοια περίπτωση θα βγουν κερδισμένοι, καθώς το καλοκαίρι έδωσαν 12 εκατομμύρια στην Έβερτον για να τον αποκτήσουν.

Αλέις Βιδάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για aleix vidal

Διαφορετική περίπτωση από εκείνη του Ντεουλοφέου, καθώς ο Αλέις Βιδάλ υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε αλλά δεν είναι στις πρώτες του επιλογές κάτι που δεν αναμένεται να αλλάξει. Παρά το γκολ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο Ελ Κλάσικο, ο τεχνικός της Μπάρτσα δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον 28χρονο άσο που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας.

Θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα για αυτό και ψάχνει να τον αποδεσμεύσει. Σε 15 συμμετοχές έχει καταφέρει να πετύχει 2 γκολ και να μοιράσει 3 ασίστ και μετά από 2,5 χρόνια ετοιμάζει… βαλίτσες.

Πιθανός προορισμός: Η Σεβίλλη είναι “ζεστή”  για να τον αποκτήσει και να δώσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Μπαρτσελόνα, ενώ στο κόλπο φαίνεται πως μπαίνουν και ομάδες από την Ιταλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάρτσα τον απέκτησε από τους Ανδαλουσιάνους για 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ραφίνια

Αποτέλεσμα εικόνας για rafinha

Εδώ, ο τραυματισμός του την προηγούμενη χρονιά, όπως φαίνεται, αποδείχθηκε μοιραίος αναφορικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα. Ο Ραφίνια είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν 9 μήνες και πλέον δεν έχει χώρο στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσο αγωνιζόταν πέρσι ήταν καλός, ξεκινούσε μάλιστα πολλές φορές βασικός αλλά ο τραυματισμός του θα του κοστίσει τη θέση του στην ομάδα. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό και η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να τον βγάλει στο “σφυρί”.

Πιθανός προορισμός: Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Ίντερ για την περίπτωση του 24χρονου χαφ της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αξιώνουν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Θέλτα που θα ήθελε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Μασεράνο

Αποτέλεσμα εικόνας για mascherano

Η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να τον χάσει, τον υπολόγιζε κανονικά, μπορεί όχι ως βασική επιλογή, αλλά ο Βαλβέρδε τον θεωρούσε πολύτιμο. Ο ίδιος όμως θέλει να αγωνίζεται περισσότερο σε αυτή την τελευταία στροφή της καριέρας του και έτσι από στιγμή σε στιγμή ο Μασεράνο θα αποχωρήσει.

Για αυτό άλλωστε αποκτήθηκε και ο Γέρι Μίνα πρόωρα από την Παλμέριας, μιας και ο 33χρονος αμυντικός θα… κουνήσει μαντήλι άμεσα από το Καμπ Νόου. Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια προσφορά στην Μπαρτσελόνα, τη φανέλα της οποία φόρεσε σχεδόν 8 χρόνια και κατάφερε να μετρήσει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 333 συμμετοχές 1 γκολ και 8 ασίστ.

Πιθανός προορισμός: Στην περίπτωση του “Χεφεσίτο” τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο προορισμός του είναι η Κίνα και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Η Μπαρτσελόνα ζητά ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο δεν θα είναι πρόβλημα στη μεταγραφή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ