Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ ο Ζιντάν | Sportsking.gr

Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ ο Ζιντάν

Παρά τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν χάσει την πίστη τους προς το πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μπορούμε να πούμε πως ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι…ηλεκτρική καρέκλα και ο εκάστοτε προπονητής πρέπει να έχει γερά νεύρα για να μακροημερεύσει στο «Μπερναμπέου».

Η μέτρια σεζόν που πραγματοποιεί η «Βασίλισσα» έχει φέρει γκρίνια στην Ισπανική πρωτεύουσα και μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα που θεωρούν αβέβαιο το μέλλον του «Ζιζού».

Με σημερινό της δημοσίευμα η «Marca» επικαλούμενη πηγές από τη διοίκηση της Ρεάλ ξεκαθαρίζει πως ο Γάλλος εξακολουθεί να έχει την απόλυτη στήριξη όλων στην ομάδα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δίνει καμία σημασία στο πόσα χρόνια έχει συμβόλαιο καθώς δεν έχει πρόθεση να κάτσει μια ζωή στην ομάδα όπως ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Όταν ο έμπειρος τεχνικός αντιληφθεί πως δεν έχει άλλα να δώσει τότε θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης για καμία από τις δυο πλευρές αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι, μόνο αν ο Ζιντάν το θελήσει.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.