Στάση… Μονπελιέ για την Μονακό! | Sportsking.gr

Στάση… Μονπελιέ για την Μονακό!

Η Μονακό έχασε την ευκαιρία, έστω και προσωρινά, να πλησιάσει την πρωτοπόρο της Ligue 1, Παρί Σερ Ζενμέν, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μονπελιέ εκτός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές τελικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές μπροστά από τις δύο εστίες. Έτσι, μοιραία, τα πρώτα 45′ ολοκληρώθηκαν με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η κατάσταση. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, οι ομάδες δημιούργησαν αρκετές τελικές προσπάθειες μπροστά από τις δύο εστίες, με την Μονακό σε 5-6 περιπτώσεις να «πλησιάζει» στο γκολ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0).

Η μεν Μονπελιέ, με αυτόν τον βαθμό, παρέμεινε στην 8η θέση με 27 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Πριγκιπάτου παρέμεινε στην 2η θέση της κατάταξης, φτάνοντας τους 42 βαθμούς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.