Βενγκέρ: «Στην Άρσεναλ μέχρι… τέλους» | Sportsking.gr

Βενγκέρ: «Στην Άρσεναλ μέχρι… τέλους»

Καμία πρόθεση να φύγει από τον πάγκο της Άρσεναλ δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αναμένεται να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους που εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της Άρσεναλ που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσει από τον πάγκο του συλλόγου ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που τον ήθελαν να το σκέφτεται σοβαρά για το αν θα παραμείνει ή όχι στους Λονδρέζους και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο, ο Αλσατός τεχνικός με δηλώσεις του έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια, τονίζοντας πως πρόθεσή του είναι να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την Άρσεναλ πριν πάρει νέες αποφάσεις για την καριέρα του.

«Αν θα είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν; Το συμβόλαιό μου το διευκρινίζει. Πάντα τιμάω το συμβόλαιο που έχω. Γιατί λοιπόν να αλλάξω;», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.