ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Amber Alert: Εξαφάνιση πρωταθλήτριας Ευρώπης, μπορείτε να βοηθήσετε;

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πραγματοποιεί τη χειρότερή της σεζόν εδώ και χρόνια, με τα στατιστικά και τα αρνητικά ρεκόρ να μιλάνε από μόνα τους.

Amber Alert: Εξαφάνιση πρωταθλήτριας Ευρώπης, μπορείτε να βοηθήσετε;

Με ακόμη ένα ματς να απομένει για να κλείσει τον πρώτο γύρο στο ισπανικό πρωτάθλημα (το αναβληθέν με τη Λεγκανές) η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο -16 από την κορυφή και εάν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τη Σοσιεδάδ η διαφορά μπορεί να φτάσει τους 19 βαθμούς.

Οι Μαδριλένοι απογοητεύουν, τα νούμερά τους και στατιστικά τους είναι απογοητευτικά, με το σύλλογο να βρίσκεται σε βαθιά κρίση, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες σεζόν στο πρωτάθλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Διαφορά-ρεκόρ από την κορυφή στον πρώτο γύρο

Όπως αναφέραμε, εάν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τη Σοσιεδάδ στο Ανοέτα θα εκτοξεύσει τη διαφορά από τους “Μερέχνες” στους 19 βαθμούς. Μία επίδοση που θα είναι η χειρότερη στην ιστορία των Μαδριλένων.

Μέχρι στιγμής η χειρότερη διαφορά ήταν τη σεζόν 2012/13, όταν η “Βασίλισσα” είχε τον Μουρίνο στον πάγκο και με το πέρας του πρώτου γύρου βρέθηκε στο -18, κάτι που είναι πλέον στα χέρια της Μπαρτσελόνα να αλλάξει.

Έχει ήδη χάσει περισσότερους βαθμούς απ’ όλη την περσινή σεζόν

Η κατρακύλα της Ρεάλ συνεχίζεται και κόντρα στη Βιγιαρεάλ πέταξε άλλους τρεις βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι φέτος συνολικά έχει χάσει 22. Το εντυπωσιακό σε αυτό το στοιχείο όμως είναι, ότι ολόκληρη την περσινή σεζόν, στην οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, είχε απωλέσει 21 βαθμούς, έχοντας 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Αρνητικό ρεκόρ σκοραρίσματος εντός έδρας

Το… σπίτι της την έχει πληγώσει τη Ρεάλ, η οποία στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα (0-3) και τώρα ενάντια στη Βιγιαρεάλ (0-1).

Για να βρούμε πότε έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στη σεζόν 2006/07, όταν οι Μαδριλένοι έμειναν άσφαιροι ενάντια σε Λεβάντε (0-1) και Μπέτις (0-0).

Στο γεγονός ότι δεν σημειώνει γκολ εντός έδρας η Ρεάλ στα τελευταία δύο παιχνίδια, έρχονται να προστεθούν και οι δύο συνεχόμενες ήττες της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από Μπάρτσα και Βιγιαρεάλ.

Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τη σεζόν 2008/09, όταν η “Βασίλισσα” ηττήθηκε από Μπαρτσελόνα (2-6) και Μαγιόρκα (1-3).

Η απόλυση του Ράφα που δείχνει… Ζιντάν

Για να αναλάβει ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάστηκε να απομακρυνθεί ο Ράφα Μπενίτεθ. Τη σεζόν 2015/16, ο Μπενίτεθ τερμάτισε τον πρώτο γύρο έχοντας 37 βαθμούς, 5 περισσότερους απ’ ότι έχει τώρα ο προπονητής των “Μερένχες”. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι o νυν τεχνικός της Νιούκαστλ μετά από λίγο απολύθηκε.

Έγραψαν ιστορία οι αντίπαλοί της

Η Βιγιαρεάλ έφυγε με το “διπλό” από το Μπερναμπέου κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ομάδα που γράφει ιστορία τη φετινή σεζόν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς κάτι ανάλογο πέτυχε και η Μπέτις αλλά και η Χιρόνα. Συγκεκριμένα, οι Ανδαλουσιάνοι με το γκολ του Σανάμπρια είχαν πάρει σπουδαία νίκη στο σπίτι της “Βασίλισσας” (20/9/2017), κάτι που είχε να συμβεί 19 χρόνια. Ενώ οι Καταλανοί, κέρδισαν τους Μαδριλένους, στην πρώτη τους επίσκεψη της ομάδας του Ζιντάν στην έδρας της Χιρόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ