Χαμός στην υποδοχή του Τουράν | Sportsking.gr

Χαμός στην υποδοχή του Τουράν

Ο Αρντά Τουράν έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για τη μεταγραφή του στην Μπασακσεχίρ και οι φίλοι της Τουρκικής ομάδας "πλημμύρισαν" το αεροδρόμιο.

Μπορεί ο Αρντά Τουράν να μη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του αλλά η επιστροφή του στην πατρίδα αποτελέι μεγάλη υπόθεση για την Μπασακσεχίρ και το Τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος χαφ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και στο αεροδρόμιο έγινε το αδιαχώρητο από τους φίλους της Μπασακσεχίρ.

«Η επιστροφή του Τουράν στην πατρίδα δεν είναι μια μεταγραφή μόνο για την Μπασακσεχίρ αλλά για όλο το Τουρκικό πρωτάθλημα.» ,ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο ήταν πολύς και δεν έλειψαν τα παρατράγουδα με την αστυνομία και τους φιλάθλους.

Ο Τουράν θα φοράει την πορτοκαλί φανέλα για τα επόμενα δυόμιση χρονιά και μετά την παρουσίαση του δήλωσε: «Δεν είμαι εδώ για κοντοπρόθεσμους στόχους αλλά για μακρόπροθεσμη επιτυχία
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.