Κασεμίρο: «Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή αλλά το να κερδίζουμε το πρωτάθλημα σχεδόν είναι απίθανο» | Sportsking.gr

Κασεμίρο: «Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή αλλά το να κερδίζουμε το πρωτάθλημα σχεδόν είναι απίθανο»

Φαίνεται πως το παίρνουν απόφαση στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι το πρωτάθλημα χάθηκε, με τον Κασεμίρο να το παραδέχεται μετά την αναπάντεχη ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου.

Ακόμη μία «μαχαιριά» δέχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας 0-1 από τη Βιγιαρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Στις τάξεις των Μαδριλένων υπάρχει έντονη απογοήτευση για το -16 από την κορυφή και οι ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξανεμίζονται, κάτι που παραδέχθηκε και ο Κασεμίρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κασεμίρο:

«Παλεύουμε, κάνουμε ότι μπορούμε εκτός από το να σκοράρουμε, τη στιγμή που ο αντίπαλος με μία ή δύο φάσεις βάζει γκολ, αυτό συμβαίνει. Έχουμε όλοι επηρεαστεί από την ήττα, ήταν σημαντικοί βαθμοί και είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό συμβαίνει όταν δεν σκοράρεις. Τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί στη ζωή, αλλά το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι σχεδόν απίθανο. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.