«Κράζει» τον Πέρεθ στους συμπαίκτες του ο Κριστιάνο | Sportsking.gr

«Κράζει» τον Πέρεθ στους συμπαίκτες του ο Κριστιάνο

Πολύ κακές φαίνεται πως είναι οι σχέσεις μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» με τον Πορτογάλο φορ να έχει ξενερώσει, γιατί η Βασίλισσα δεν του προσφέρει νέο συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι σχέσεις ανάμεσα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο λόγος είναι ότι ο Πορτογάλος φορ δεν βλέπει καμία κίνηση από τον ισχυρό άνδρα της ισπανικής ομάδας να του προφέρει συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Συγκεκριμένα από το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος στράικερ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Βασίλισσας μία νέα συμφωνία που θα τον έκανε τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Μιας και θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο παίκτη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα γήπεδα, οπότε πιστεύει ότι δεν ζητάει κάτι παράλογο. Ειδικά από τότε που κατέκτησε την πέμπτη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του.

Ωστόσο, ο Πέρεθ για την ώρα δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος, παρά το γεγονός πως στις συναντήσεις του με τον Κριστιάνο του έχει τάξει πολλές φορές πως όλα αυτά που ζητάει θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα.

Κάτι που δεν έχει συμβεί για την ώρα με τον Πορτογάλο να έχει ξενερώσει, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» και να έχει πει στους συμπαίκτες του: «Κάθε μέρα μου λένε ότι μου ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά, ποτέ δεν γίνεται και μετά την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.