Τόσο μεγάλο είναι το «ψαλίδι» της Άρσεναλ στον Γουΐλσιρ | Sportsking.gr

Τόσο μεγάλο είναι το «ψαλίδι» της Άρσεναλ στον Γουΐλσιρ

H Άρσεναλ ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Τζακ Γουΐλσιρ, όμως, σε αυτό θα υπάρχει αισθητή μείωση στις οικονομικές του απολαβές.

Ο Τζακ Γουΐλσιρ μπορεί να είναι από τους πιο παλιούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της Άρσεναλ, αλλά, είναι και αυτός που τραβάει πάνω του τους τραυματισμούς σαν μαγνήτης.

Ο Άγγλος χαφ θα είχε κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα αν δεν ήταν κάθε τρεις και λίγο στα «πιτς». Γι’ αυτό το λόγο και οι Λονδρέζοι του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με λιγότερες χρηματικές απολαβές, καθώς δεν θέλουν να πληρώνουν αδρά έναν ποδοσφαιριστή που, καλώς ή κακώς, είναι εκτός πλάνων τις περισσότερες φορές.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail» οι άνθρωποι της Άρσεναλ έχουν προσφέρει στον Γουΐλσιρ συμβόλαιο που θα του αποφέρει 80.000 λίρες την εβδομάδα (πιο παλιά έπαιρνε 10.000 λίρες παραπάνω), ενώ αν καταφέρει να εκπληρώσει μερικούς στόχους, τότε μπορεί να δει περισσότερα χρήματα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.