«Πόρτα» της Μπαρτσελόνα στην Ίντερ για Ραφίνια | Sportsking.gr

«Πόρτα» της Μπαρτσελόνα στην Ίντερ για Ραφίνια

Η Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Ραφίνια, ωστόσο απέρριψε την πρόταση των 20 εκατομμυρίων ευρώ της Ίντερ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ίντερ και Μπαρτσελόνα έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να τα βρουν για τη μεταγραφή του Ραφίνια στους «Νερατζούρι» αλλά ακόμη δεν φαίνεται φως στο… τούνελ.

Οι Καταλανοί απέρριψαν την πρόταση των Ιταλών, η οποία ανερχόταν στα 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Marca. Η πλευρά της Μπάρτσα ζητάει ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση της μεταγραφής του 24χρονου χαφ.

Παράλληλα, οι «Μπλαουγκράνα» θέλουν να έχουν τη δυνατότητα επαναγοράς του σου περίπτωση που το θελήσουν και για αυτό ζητούν να μπει ένας σχετικός όρος στη συμφωνία. Θυμίζουμε, ότι ο Ραφίνια είναι τραυματίας περίπου 9 μήνες και η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει τη δυνατότητα σε περίπτωση που βγάλει… μάτια στην Ίντερ να τον πάρει πίσω στη Βαρκελώνη.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και μένει να φανεί εάν οι δύο ομάδες τελικά τα βρουν και δούμε τον Ραφίνια με τη φανέλα της Ίντερ.




Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.