Σοκάρει ο Ριμπερί: «Η ουλή μου έδωσε δύναμη και έφτιαξε το χαρακτήρα μου» | Sportsking.gr

Σοκάρει ο Ριμπερί: «Η ουλή μου έδωσε δύναμη και έφτιαξε το χαρακτήρα μου»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Φρανκ Ριμπερί για την ουλή και την "ασχήμια" του και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Φρανκ Ριμπερί, μιλώντας για τις ουλές που αποκόμισε, οι οποίες τον συνοδεύουν σε όλη τη ζωή του.

Ο άσος της Μπάγερν μιλώντας στο Canal+ μίλησε για τη δύναμη που πήρε από τη ουλή και την «ασχήμια» του, παράγοντες που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα του. Ακόμη τόνισε πόσο δύσκολη ήταν η παιδική του ηλικία και πόσο υπέφερε και εκείνος αλλά και η οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ριμπερί:

«Αυτή η ουλή… Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή έφτιαξε τον χαρακτήρα μου και μου έδωσε δύναμη. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο σημάδι. Σε κοιτάζουν περίεργα οι άλλοι, λένε ότι είσαι άσχημος. Και η οικογένειά μου υπέφερε εξαιτίας αυτής της ουλής, εξαιτίας όλων όσων έπρεπε να ακούει. Όλοι κοίταζαν το πρόσωπό μου και έλεγαν ότι είμαι άσχημος. Δεν γινόταν να περάσω απαρατήρητος. Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζουν τον Φρανκ, αλλά την ουλή του».

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος και με ενοχλούσαν αυτά που άκουγα, δεν πήγα ποτέ στη γωνία να βάλω τα κλάματα. Ναι, υπέφερα, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έκλαψα. Και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πλαστική επέμβαση, διότι τα σημάδια μου είμαι εγώ».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.