Θέλει Στάριτζ η Σεβίλλη | Sportsking.gr

Θέλει Στάριτζ η Σεβίλλη

Στο κόλπο της απόκτησης του Ντάνιελ Στάριτζ της Λίβερπουλ μπαίνει και η Σεβίλλη, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού.

Την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ επιθυμεί η Σεβίλλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία. Οι Αναδαλουσιάνοι έχουν στο στόχαστρό τους και τον Μπατσουαγί και τώρα ζητούν από τη Λίβερπουλ τον Άγγλο στράικερ με τη μορφή δανεισμού.

Για τον 28χρονο επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί και η Ίντερ αλλά και η Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, το πρόβλημα στη μεταγραφή του στη Σεβίλλη είναι ότι εκείνη θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, την ώρα που η Λίβερπουλ θέλει να τον πουλήσει και έτσι δύσκολα θα δεχθεί προτάσεις που δεν έχουν οικονομικό όφελος για εκείνη.

Παράλληλα, υπάρχει στο κόλπο και η Τσέλσι με την έννοια ότι εάν τελικά βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπατσουαγί, τότε εκείνος θα πάρει μεταγραφή για τη Σεβίλλη, αφού είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός της στόχος, κάτι που επηρεάζει την υπόθεση του Στάριτζ. Ο ίδιος πάντως θέλει να αποχωρήσει από τους «Κόκκινους» καθώς δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε, σε μία προσπάθεια να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.