Υπονοούμενα(;) παραμονής για Τσαν (pic) | Sportsking.gr

Υπονοούμενα(;) παραμονής για Τσαν (pic)

Ο Λόβρεν ανέβασε φωτογραφία με Τσαν και Γουαϊνάλντουμ, με τους Στάριτζ και Μορένο να σχολιάζουν και να "βάζουν φωτιά".

Η παραμονή του Τσαν μοιάζει πολύ δύσκολη στη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους, ο ίδιος ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν έχει υπογράψει ούτε συμφωνήσει με καμία ομάδα. Μια φωτογραφία του Λόβρεν λοιπόν ήρθε να βάλει ξανά φωτιά στις φήμες.

Η φωτογραφία από μόνη της δεν δείχνει κάτι, καθώς Τσαν, Λόβρεν και Γουαϊνάλντουμ ποζάρουν χαμογελαστοί στα αποδυτήρια ωστόσο τα σχόλια των Μορένο και Στάριτζ προκάλεσαν αναστάτωση στους φίλους της Λίβερπουλ για ανανέωση του συμβολαίου του Τσαν.

Ο Στάριτζ έγραψε «Fine» και μετά από λίγο ξανασχολίασε βάζοντας emojis με χρήματα. Ο Μορένο έβαλε σχεδόν τα ίδια emojis και όλοι φαντάστηκαν πως εννοούν τις νέες αποδοχές του συμβολαίου του Τσαν.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο Στάριτζ με το «Fine» δεν εννοούσε «ωραία» αλλά «πρόστιμο» και τα χρήματα που πόσταραν αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν να κάνουν με τον κανονισμό που έχουν στη Λίβερπουλ να μην βγάζουν φωτογραφίες στα αποδυτήρια.

Το αν ο Τσαν έχει δεχτεί το συμβόλαιο της ομάδας του είναι μια άλλη ιστορία που δε θα απαντηθεί μέσω φωτογραφίας.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.