Χάμες: «Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγα από τη Ρεάλ» | Sportsking.gr

Χάμες: «Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγα από τη Ρεάλ»

Ο Χάμες Ροντρίγκες σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη σχέση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Κολομβιανός ήξερε πως δεν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Ζινεντίν Ζιντάν, παρόλα αυτά το να αφήσει τη «Βασίλισσα» δεν ήταν εύκολη επιλογή.

«Κάθε προπονητής έχει τους αγαπημένους παίκτες του, είναι κάτι που το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν θα είχα εγγυημένο χρόνο με τον Ζιντάν, κάθε προπονητής έχει τις προτιμήσεις του.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικος μαζί μου, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος να τα σκέφτομαι όλα αυτά. Σαν παίκτης, ο Ζιντάν ήταν είδωλο για εμένα, είχε πολύ μεγάλη ποιότητα.»

Στη συνέχεια ο παίκτης της Μπάγερν μίλησε για την απόφαση του να αφήσει τη Μαδρίτη.

«Ήταν πολύ στενάχωρο το να αφήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν το όνειρο μου να παίξω εκεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη μια μέρα είσαι εδώ και την άλλη κάπου αλλού.«
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.