Ντόρτμουντ: «Δεν υπάρχουν επαφές με την Άρσεναλ» | Sportsking.gr

Ντόρτμουντ: «Δεν υπάρχουν επαφές με την Άρσεναλ»

Η Ντόρτμουντ πήρε θέση για τα όσα ακούγονται και για τα λόγια του Βενγκέρ, τονίζοντας ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού και καμία επαφή με την Άρσεναλ.

Οι φήμες για τη μεταγραφή του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ έχουν πάρει φωτιά, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα ταίριαζε πολύ στην ομάδα του.

Αυτό εξόργισε την Ντόρτμουντ, η οποία με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τον Αλσατό τεχνικό, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν επαφές με την Άρσεναλ.

«Θεωρούμε ότι είναι έλλειψη σεβασμού το να μιλάει για παίκτες που ανήκουν σε άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει επαφή με την Άρσεναλ. Νομίζουμε ότι ο Βενγκέρ έχει αρκετά πράγματα να κάνει και πρέπει να νοιάζεται για την απόδοση των δικών του ποδοσφαιριστών», ήταν το σχόλιο της Ντόρτμουντ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.