ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

“Λύτρωση” στο φινάλε για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Με γκολ λίγα λεπτά πριν από το τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Λεγανές παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

“Λύτρωση” στο φινάλε για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς, ωστόσο, να δημιουργήσει κάποια πολύ επικίνδυνη στιγμή μπροστά από τα “καρέ” του Σαμπάνιε. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο επόμενο 25λεπτο αλλά η εξαιρετική λειτουργία της Λεγκανές στα μετόπισθεν δεν έδωσε την δυνατότητα στην “βασίλισσα” να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Αυτή, παρόλα αυτά, ήρθε στο 35′ όταν ο Κόβασιτς πλάσαρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 44′ έγινε, ουσιαστικά, και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Θεμπάγιος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καρβαχάλ έπιασε το βολέ, αλλά η άμυνα της Λεγκανές απομάκρυνε την ύστατη ώρα. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε στο 55, όταν ο Ναράνχο δοκίμασε το πόδι του από μακριά χωρίς, παρόλα αυτά, να καταφέρει να “νικήσει” τον Κίκο Κασίγια. Δύο λεπτά αργότερα (57′) η Λεγκανές έφτασε πολύ κοντά στο γκολ! Ο Εράσο βρήκε, με τακουνάκι, τον Ναράνχο, ο τελευταίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε από πολύ πλαγιά θέση, αλλά ο Κασίγια διατήρησε το “μηδέν” για την ομάδα του. Στο 65′ η Ρεάλ είχε το πρώτο της σουτ στην επανάληψη αλλά η μακρινή προσπάθεια του Ασένσιο δεν ανησύχησε τον Σαμπάνιε. Λίγες στιγμές αργότερα (66′) οι γηπεδούχοι έχασαν την δεύτερη μεγάλη τους ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Γιορέντε, με κεφαλιά προς τα πίσω, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Κασίγια. Στο 70′ η Λεγκανές έχασε μία ακόμα καλή στιγμή όταν το σουτ του Άμραμπατ, μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (75′) η Λεγκανές έχασε την τρίτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Άμραμπατ σέντραρε από τα δεξιά, ο Μποβού έπιασε δεξί σουτ στην κίνηση, αλλά ο Κασίγια έδιωξε εντυπωσιακά πέφτοντας στην κλειστή του γωνία. Στο 88′ ο Κόβασιτς επιχείρησε σκαστό σουτ από μακριά δίχως, ωστόσο, να ανησυχήσει τον Σαμπάνιε. Ένα λεπτό αργότερα (89′) θα έρθει η λύτρωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης! Ο Τεό Ερνάντεθ θα σεντράρει από τα αριστερά, ο Ασένσιο θα βρεθεί στο πρώτο δοκάρι και με ωραίο πλασέ στη κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ