ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Athens League 6×6: Η Shpartallimi το ντέρμπι – Βαθμός «χρυσάφι» για Χαβαλένθια!

Η 2η αγωνιστική της Golden & Silver League του κορυφαίου πρωταθλήματος των Αθηνών για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, Athens League 6X6, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr στο Kifisia Soccer Club, ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι της αγωνιστικής για την Golden League, με τη Shpartallimi να επικρατεί των Amigos F.C. με 7-5, και τη Χαβαλένθια να αποσπάει πολυπόθητο βαθμό από τη Montanie και να την κρατάει στο 2-2, στον αγώνα της Silver League!

Athens League 6×6: Η Shpartallimi το ντέρμπι – Βαθμός «χρυσάφι» για Χαβαλένθια!

Η 2η αγωνιστική της Golden & Silver League του κορυφαίου πρωταθλήματος των Αθηνών για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, Athens League 6X6, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr στο Kifisia Soccer Club, ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι της αγωνιστικής για την Golden League, με τη Shpartallimi να επικρατεί των Amigos F.C. με 7-5, και τη Χαβαλένθια να αποσπάει πολυπόθητο βαθμό από τη Montanie και να την κρατάει στο 2-2, στον αγώνα της Silver League!

Το πρώτο παιχνίδι, ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη, και σε αυτό βοήθησε το πάθος, η ένταση καθώς και το ήθος των 2 ομάδων που με πρωτεργάτη τον εμβληματικό αρχηγό των Amigos F.C., Γουίλ Μπέρμπερη (που μάλιστα συνεχάρη επί προσωπικού τους αντιπάλους για τη νίκη), η κατάσταση δεν βγήκε εκτός ελέγχου σε κανένα σημείο του παιχνιδιού!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Shpartallimi, κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις πολλές απουσίες των Amigos F.C., που παρατάχθηκαν, δίχως Ντρένοβα, Τζελόσι, Καράτι, Ντούμο κλπ και με το φρενήρη ρυθμό νικών που έχει τελευταία, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, παίρνοντας μάλιστα σκορ ασφαλείας από το πρώτο 25λεπτό, όπου χάρη στο γκολ του Αλκέτ, και το χατ-τρικ του Τάου προηγούνταν με 4-1!

Στην επανάληψη εν αντιθέσει με το παιχνίδι κόντρα στη Μαρούσια, η Shpartallimi δεν «πάτησε» πάνω στο προβάδισμα της και κατάφερε να ανοίξει το δείκτη του σκορ στο 6-1 και το 7-3, με τον Τάου να πετυχαίνει ακόμα 2 τέρματα, και τον Γκέρτι απλά να ολοκληρώνει το κρεσέντο.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας που στο φινάλε κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, από 2 γκολ πέτυχε ο Μπέρμπερης και ανέβηκε στη 2η θέση του Athens League 6X6, έχοντας σκοράρει συνολικά 29, από 2 σκόραρε και ο Αγαλιού, ενώ την παράσταση έκλεψε ο πάλαι ποτέ γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας, Γιάννης Μπουρνιάς που σκόραρε το γκολ του αγώνα από το κέντρο του γηπέδου και μείωσε στο τελικό 7-5!

Για  την Shpartallimi που δεν αγωνίστηκαν οι Κιάφα, Σινάνι και ο βασικός τερματοφύλακας Μάστορας (τον αντικατέστησε επάξια ο Κοσκινάς) αυτή η νίκη εκτός από μια άτυπη ρεβάνς της ήττας του τελικού στο Christmas Mini-Tournament, αποτελεί παράλληλα και μια σανίδα ανόδου ως προς την κορυφή, εκεί όπου θα συναντήσει την Μαγκουφάνα, τους Villagers F.C. και την Blender Βρέμης που επίσης ισοβαθμούν στους 6 βαθμούς!

Αναφορικά με το ματς της Silver League, που διεξήχθη αμέσως μετά, η Χαβαλένθια έκανε τη μεγάλη έκπληξή με την επιστροφή της στη διοργάνωση, και παρά τους 2 μήνες αποχή, κατάφερε να σταματήσει τη Montanie, να την κρατήσει στο 2-2, και να φτάσει μια ανάσα από το να πάρει τη νίκη, αφού προηγήθηκε μάλιστα 2 φορές!

Μεγάλη μορφή της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ορέστης Μαγιόπουλος που επανεμφανίστηκε ύστερα από το Νοέμβριο, κι  έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του πριν από την ανάπαυλα (0-1). Μάλιστα, στην επανάληψη έκανε το 1-2, 7 λεπτά πριν από το φινάλε με αποτέλεσμα η αγωνία να κορυφωθεί για τις «νυχτερίδες» που με τον Αράπο κρατούσαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμα, αλλά τελικά 3 λεπτά πριν από το φινάλε «λύγισαν», αφού ο Ζητούνης ισοφάρισε για 2η φορά μετά τον Σιδέρη Γκιόκα, με αποτέλεσμα οι «Βουνίσιοι» να αποσπάσουν τελικά την 2η ισοπαλία τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην κατηγορία…

Παρόλα αυτά, αυτός ο βαθμός σαφέστατα και ισοδυναμεί με… χρυσάφι για μια ομάδα που χθες ναι μεν ήταν αουτσάιντερ, αλλά εάν κι εφόσον παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν πρέπει να ξενίζει κανέναν αυτή η «βαθμοθηρία» της!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ