ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

“Βασιλικός” θρίαμβος στο Μεστάγια!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά, στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης "διέλυσε" με 1-4 την Βαλένθια εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

“Βασιλικός” θρίαμβος στο Μεστάγια!

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όταν στο 7′ ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μπόρεσε να “νικήσει”, από κοντινή απόσταση, τον Νέτο. Τρία λεπτά αργότερα (10′) η Βαλένθια έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της, αλλά το μακρινό σουτ του Ροντρίγο έξω από την περιοχή, με το αριστερό, πέρασε πάνω από την εστία του Νάβας. Με την συμπλήρωση 15′ οι “μερένχες” άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 25′ η Βαλένθια έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Κοντόγκμπια, έξω από την περιοχή, “εξουδετέρωσε” ο Νάβας με ωραία επέμβαση. Στο 38′ η Ρεάλ Μαδρίτης διπλασίασε τα τέρματα της με, ακόμα μία, εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 44′ η Βαλένθια έφτασε μία “ανάσα” από το γκολ. Ο Σάντι Μίνα έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ροντρίγο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να “παραβιάσει” την εστία του Νάβας. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1′) οι “νυχτερίδες” έχασαν μια ακόμα ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Γκονζάλο Γκουέδες επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Νάβας έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν κι η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου, το οποίο βρήκε μπροστά την Ρεάλ Μαδρίτης με 0-2.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όταν στο 54′ η προσπάθεια του Μπενζεμά, μέσα από την περιοχή, θα πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τέσσερα λεπτά αργότερα (58′) η Βαλένθια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Παρέχο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σάντι Μίνα “νίκησε” τον Νάτσο και με κεφαλιά “νίκησε” τον Νάβας για το 1-2. Οκτώ λεπτά αργότερα (66′) η Βαλένθια έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια! Ο Σολέρ με τον Παρέχο και τον Σάντι Μίνα συνεργάστηκαν εξαιρετικά αλλά το πλασέ του πρώτου έδιωξε εντυπωσιακά, με το πόδι, ο Νάβας. Ένα λεπτό αργότερα (67′) οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία. Ο Σάντι Μίνα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Ρεάλ, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Νάβας. Στο 68′ ήταν η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να γίνει απειλητική! Ο Μπέιλ έκανε την κούρσα, πέρασε τον Τόνι Λάτο, ο Ουαλός βρήκε τον Ρονάλντο έξω από την περιοχή αλλά ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Νέτο. Στο 79′ η Ρεάλ μπορούσε να “καθαρίσει” το ματς αλλά το μακρινό φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε πάνω από την εστία του Νέτο. Στο 82′ η Ρεάλ έχασε ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει. Ο Μόντριτς βρήκε τον Ρονάλντο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Πορτογάλος δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (84′) οι “μερένχες” τελείωσαν το μάτς. Ο Μαρσέλο με τον Ασένσιο συνεργάστηκαν άψογα και ο Βραζιλιάνος με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή “νίκησε” τον Νέτο για το 1-3. Τέσσερα λεπτά αργότερα (88′) η Ρεάλ έδωσε διαστάσεις στην εκτός έδρας νίκη της! Ο Κόβασιτς με τον Κρόος συνεργάστηκαν άψογα και ο Γερμανός χαφ με καταπληκτικό πλασεδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ