Γκουαρδιόλα: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Μαχρέζ» | Sportsking.gr

Γκουαρδιόλα: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Μαχρέζ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε την ήττα της Σίτι στην υπόθεση του Ριγιάντ Μαχρέζ, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του θα επανέλθει το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποκτήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ, αφού πραγματοποίησε 4 προτάσεις στη Λέστερ, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι απαιτήσεις των «Αλεπούδων» ήταν πολύ υψηλές και η ομάδα του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τη δεδομένη στιγμή.

Ωστόσο επεσήμανε ότι οι «Πολίτες» θα επανέλθουν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρδιόλα στο Skysports:

«Όλοι ξέρουν ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να δώσουμε τόσα χρήματα και το καταλαβαίνω απόλυτα. Προσπαθήσαμε και το καλοκαίρι, προσπαθήσαμε και τώρα, αλλά όπως και τότε μας έκλεισαν την πόρτα. Δεν γινόταν. Με τον Λαπόρτ ναι έγινε, αλλά όχι και για ακόμη έναν παίκτη. Ωστόσο, θα δούμε τι θα γίνει με τον Μαχρέζ το καλοκαίρι».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.