ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

“Βασιλική”… 5αρα πρίν από την Παρί!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λίγκ, καθώς "διέλυσε" με 5-2 την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος.

“Βασιλική”… 5αρα πρίν από την Παρί!

Η Ρεάλ ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και, μόλις, στο 1ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε την σέντρα και ο Λούκας Βάσκεθ, με εξαιρετική κεφαλιά, “νίκησε” τον Ρούλι για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (7′) οι “μερένχες” άγγιξαν το 2-0, αλλά η προσπάθεια του Μπενζεμά, μετά από πάσα του Μαρσέλο, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των Βάσκων. Λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (27′) η “βασίλισσα” βρήκε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση. Ο Μαρσέλο βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του Ρούλι για το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα (33′) η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν “πλησίασε” το 3ο γκολ αλλά η προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Ρονάλντο σε εκείνη την φάση, το κατάφερε ο Τόνι Κρόος στιγμές αργότερα (34′). Ο Γερμανός χαφ εξαπέλυσε πολύ όμορφο σουτ, έξω από την περιοχή της Σοσιεδάδ, και η μπάλα κατέληξε στην πάνω δεξιά γωνία του Ρούλι για το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα (37′) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με ωραία κεφαλιά, “νίκησε” τον Ρούλι για το 4-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου (52′) ανήκει στην ομάδα του Σακριστάν. Ο Χουάνμι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι του Κέιλορ Νάβας. Λίγο πριν την συμπλήρωση 70′ αγώνα (69′) οι Βάσκοι έγιναν ξανά απειλητικοί, αλλά το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ιγιαραμέντι πέρασε λίγο έξω από την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης. Περίπου ένα πεντάλεπτο αργότερα (74′) η Σοσιεδάδ πέτυχε το γκολ της τιμής. Ο Οϊαρθάμπαλ βρήκε τον Μπαουτίστα και ο τελευταίος, μέσα από την περιοχή, “νίκησε” τον Νάβας για το 4-1. Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε (80′) η Ρεάλ έκανε το 5-1. Ο Μπέιλ σούταρε, έξω από την περιοχή, ο Ρούλι απέκρουσε αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το ριμπάουντ και “νίκησε” τον Αργεντινό τερματοφύλακα. Τρία λεπτά αργότερα (83′) ο Ιγιαραμέντι “τρύπωσε” στην άμυνα των “μερένχες” και με προβολή έγραψε το 5-2. Το σκορ θα μπορούσε να γίνει ακόμα μεγαλύτερο αλλά τόσο ο Μπέιλ (στο 86′), όσο και ο Ρονάλντο (στο 90′) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Ρούλι. Έτσι το 5-2 παρέμεινε έως το τέλος με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν την ερχόμενη Τετάρτη (21:45).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ