Κόντε: «Πρέπει να ζήσουμε με την πίεση» | Sportsking.gr

Κόντε: «Πρέπει να ζήσουμε με την πίεση»

Οι άσχημες εμφανίσεις της Τσέλσι έχουν φέρει πολύ πίεση στο εσωτερικό της ομάδας, η οποία πρέπει να μάθει να ανταπεξέρχεται σε αυτή σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τις φήμες που ακούγονται για εκείνον (περί αποχώρησης), αλλά και για την πίεση που έχει δημιουργηθεί μετά της άσχημες εμφανίσεις της Τσέλσι.

Όπως είπε, τόσο οι παίκτες του όσο και ο ίδιος θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την πίεση και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντε:

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές φήμες και υποθέσεις, αλλά εμείς διατηρούμε τις προσδοκίες μας. Πρέπει να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία, καταλαβαίνω ότι πρέπει να ζήσουμε με την πίεση και σε αυτό είμαι σύμφωνος και εγώ και οι παίκτες μου. Δεν νομίζω ότι το να μιλάω για το μέλλον μου επηρεάζει τους παίκτες μου. Αλλιώς, στο πρώτο παιχνίδι που χάσαμε, ενάντια στην Μπέρνλι, αυτό θα γινόταν. Οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει τις φήμες και τις υποθέσεις που ακούγονται».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.