Μέσι: «Υπάρχουν 3 παίκτες που μπορούν να σπάσουν το δυοπώλιο της χρυσής μπάλας» | Sportsking.gr

Μέσι: «Υπάρχουν 3 παίκτες που μπορούν να σπάσουν το δυοπώλιο της χρυσής μπάλας»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στους παίκτες που μπορούν να κερδίσουν τη χρυσή μπάλα πέρα από τον ίδιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν τους μόνιμους νικητές της διαδικασίας απονομής της χρυσής μπάλας, που δίνεται στο τέλος κάθε χρόνου στον καλύτερο παίκτη της σεζόν που πέρασε.

Αμφότεροι έχουν πανηγυρίσει από 5 φορές τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση και πρέπει κάποιος να ανατρέξει στο 2007 για να βρει τον Κακά ως τον τελευταίο παίκτη που έσπασε το δυοπώλιο της χρυσής μπάλας.

Καθώς τα χρόνια περνούν, βέβαια, πλησιάζει η μέρα που η κυριαρχία αυτών των δύο σούπερ σταρ θα σπάσει, όπως παραδέχεται και ο Λιονέλ Μέσι αναγνωρίζοντας κάποιους σοβαρούς υποψήφιους μελλοντικούς κατόχους του σχετικού βραβείου.

«Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες σήμερα που μπορούν να κερδίσουν τη χρυσή μπάλα. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν μόνο δύο αλλά σήμερα παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Εμπaπέ και ο Σουάρεζ μπορούν να ανταγωνιστούν για το βραβείο.»

Φαβορί για τη φετινή χρυσή μπάλα, πάντως, μοιάζει να είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός νταμπλ, την ίδια ώρα που οι ατομικές του επιδόσεις συγκρίνονται με με του Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.