ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζόουνς: «Αξίζαμε να χάσουμε από τη Νιούκαστλ»

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Φιλ Τζόουνς από την απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας ήττα από τη Νιούκαστλ, ενώ δήλωσε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Τζόουνς: «Αξίζαμε να χάσουμε από τη Νιούκαστλ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τη Νιούκαστλ συνεχίζοντας την κακή παράδοση που θέλει τον Ζοσέ Μουρίνιο να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς για τους Κόκκινους του Μάντσεστερ που από τη μία βλέπουν τη συμπολίτισσα Σίτι να ξεφεύγει με 16 βαθμούς στην πρώτη θέση και από την άλλη νιώθουν πίσω τους όλο και πιο καυτή την ανάσα των Λίβερπουλ και Τότεναμ που απέχουν δύο και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα από τη δεύτερη θέση.

Ακόμη, ακολουθεί πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι που σε περίπτωση ήττας τότε είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της απώλειας της δεύτερης θέσης. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της για να παραμείνει πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό πιστεύει και ο Φιλ Τζόουνς. Ο 26χρονος σέντερ μπακ μίλησε στο κανάλι της Γιουνάιτεντ λέγοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ και τόνισε πως θα πρέπει άμεσα όλοι οι παίκτες της ομάδας να ανεβάσουν την απόδοση τους για να μην χάσουν τη δεύτερη θέση.

«Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε αργά και άναρχα. Το κοινό τους έδωσε ώθηση και πήραν το μομέντουμ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν είμασταν τόσο καλοί όσο έπρεπε. Ξεκινήσαμε πολύ αργά και δεν μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα αν θέλουμε να ανεβούμε και να βελτιωθούμε», ανέφερε ο Άγγλος στόπερ.

«Οι ομάδες πίσω μας φέρνουν ισοπαλίες, χάνουν βαθμούς και υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές. Ήταν μια απογοητευτική μέρα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και το ξέρουμε όλοι. Είμαστε απογοητευμένοι και αρκετά πεσμένοι αλλά πρέπει να βελτιωθούμε», κατέληξε ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ