Βιντάλ: «Δεν σκέφτομαι να φύγω, θέλω να ανανεώσω» | Sportsking.gr

Βιντάλ: «Δεν σκέφτομαι να φύγω, θέλω να ανανεώσω»

Ο Αρτούρο Βιντάλ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος στη Μπάγερν Μονάχου παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον Αρτούρο Βιντάλ να θέλει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ για ενδιαφέρον του Αντόνιο Κόντε να συνεργαστεί και πάλι με τον Χιλιανό στην Τσέλσι.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του διέψευσε όλα τα παραπάνω, τονίζοντας πως όχι μόνο δε θέλει να φύγει, αλλά είναι θετικός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

«Παίζω σε αυτή την ομάδα για έναν λόγο, και είμαι σίγουρα ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση μου για κάποιο λόγο.  Δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή, είμαι ευχαριστημένος στη Μπάγερν.

Φυσικά θα ήθελα να ανανεώσω. Τα παιδιά μου είναι πολύ χαρούμενα εδώ» ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου χαφ που στη συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική του κατάσταση.

«Δεν ξέρω αν ήμουν τόσο καλός εδώ και στο παρελθόν. Είναι ξεκάθαρο ότι αισθάνομαι πολύ καλά, ειδικά σωματικά, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους τραυματισμούς, κάτι που με βοηθάει» κατέληξε.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.