Κιελίνι: «Δεν μπορώ να σταματήσω τον Κέιν μόνος μου» | Sportsking.gr

Κιελίνι: «Δεν μπορώ να σταματήσω τον Κέιν μόνος μου»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε για το αποψινό παιχνίδι με την Τότεναμ και φυσικά αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει με τον φορμαρισμένο, Χάρι Κέιν.

Ο Χάρι Κέιν είναι ίσως ο πιο «καυτός» φορ αυτή τη στιγμή και σήμερα το βράδυ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη σκληροτράχηλη άμυνα της Γιουβέντους.

Μάλιστα ο Άγγλος φορ έχει άσχημες αναμνήσεις από τον Τζόρτζιο Κιελίνι που είχε τραυματίσει τον παίκτη της Τότεναμ σε παιχνίδι των Εθνικών ομάδων.

«Δε θυμάμαι το τάκλιν που είχα κάνει, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε παίξει στο Τορίνο. Αυτή τη στιγμή είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς, δεν τον είχα χτυπήσει με πρόθεση» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κιελίνι.

«Κατά την άποψή μου είναι στους καλύτερους επιθετικούς και αρκετός κόσμος μιλάει για αυτόν. Το να σταματήσω τον Κέιν στο ένας με έναν είναι δύσκολο.

Πρέπει να αμυνθούμε ομάδα για να σταματήσουμε τον Κέιν. Ελπίζω ότι συνολικά σαν ομάδα θα μπορέσουμε να σταματήσουμε τη Τότεναμ δεν είναι μόνο ο Κέιν. Δε βλέπω την ώρα να παίξουμε» ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου αμυντικού.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.