ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Απολαυστικό Σαββατοκύριακο. Από την 5άρα της Ρεάλ, τη διαστημική Μάντσεστερ Σίτι μέχρι και τον Σαλάχ που έχει βαλθεί να μας τρελάνει φέτος.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Άλλη μία αγωνιστική έφτασε στο τέλος της αφήνοντας πίσω της πολλούς πρωταγωνιστές.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά το λόγο που είναι η κορυφαία ομάδα στο Νησί, νικώντας με το εμφατικό 5-1 τη Λέστερ. Από την άλλη η συμπολίτισσα τα βρήκε σκούρα ενάντια στη Νιούκσταλ και υπέστη την ήττα.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εξαιρετικός και να πετυχαίνει χατ-τρικ. Η Μπαρτσελόνα παρότι πολλοί πίστευαν ότι θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Χετάφε, τελικά τα βρήκε σκούρα και έμεινε στο 0-0, βλέποντας την Ατλέτικο να μειώνει στους 7 βαθμούς.

Στη Γερμανία η Μπάγερν παρελαύνει προς τον τίτλο, η Ντόρτμουντ νίκησε ξανά με τον Μπατσουαγί, ενώ η μεγάλη αποκάλυψη της φετινής σεζόν είναι η Άιντραχτ.

Στη Γαλλία η Παρί δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Τουλούζ, ενώ η έκπληξη ήταν το “διπλό” της Ρεν στην έδρα της Λυών.

Τέλος, στην Ιταλία, η Γιούβε τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Φιορεντίνα, ενώ η Νάπολι παίζει δίχως φρένα φέτος ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Λάτσιο.

Ας συνθέσουμε όμως την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής:

Προπονητής: Μαουρίτσιο Ποκετίνο (Τότεναμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για pochettino

Εντυπωσιακή η Τότεναμ του Ποκετίνο, πήρε το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ενάντια στην Άρσεναλ και ετοιμάζεται για το ματς κόντρα στη Γιουβέντους για το Champions League. Τα “Σπιρούνια” ήταν πολύ ανώτερα από την ομάδα του Βενγκέρ με το φτωχό 1-0 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Το βασικό όμως είναι ότι ο Ποκετίνο έχει φτιάξει μία δυνατή ομάδα που δείχνει ικανή για την υπέρβαση, το οποίο είναι και το ζητούμενο. Κόντρα στην Άρσεναλ η εικόνα της ήταν τέτοια που σίγουρα θα έπειθε και τους πλέον δύσπιστους.

Τερματοφύλακας: Τομάς Κούμπεκ (Ρεν)

Αποτέλεσμα εικόνας για koubek renne

Η Ρεν πήρε τεράστια νίκη στην έδρα της Λυών και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον “φύλακα-άγγελο” της, που βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια. Έξι φορές χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε, σώζοντας την ομάδα του. “Κατέβασε ρολά” και έτσι την οδήγησε σε ένα μεγάλο “διπλό”.

Αριστερό μπακ: Λούντβινγκ Αουγκίστινσον (Βέρντερ Βρέμης)

Αποτέλεσμα εικόνας για augustinson werder

Μεστό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ της Βέρντερ Βρέμης. Άνοιξε το σκορ ενάντια στην Βόλφσμπουργκ, ενώ είχε και 68% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 2 επιτυχημένα τάκλιν και ένα κερδισμένο φάουλ, όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη νίκη με 3-1 των Πράσινων.

Κεντρικός αμυντικός: Ιβάν Ράμις (Εϊμπάρ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ivan ramis eibar

Ο 33χρονος αμυντικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λεγκανιές. Ο Ράμις στο 90+4′ σκόραρε και έδωσε μία νίκη-χρυσάφι στην Εϊμπάρ, στην προσπάθεια που κάνει για να βγει Ευρώπη. Παράλληλα, είχε 81% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, άλλες 2 προσπάθειες για γκολ, 1 επιτυχημένο τάκλιν και 1 κερδισμένο φάουλ.

Κεντρικός αμυντικός: Νταγιό Ουπαμενακό (Λειψία)

Αποτέλεσμα εικόνας για upamecano

Το wonderkid της Λειψία εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κάθε αγωνιστική, όμως το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν καταπληκτικός. Άνοιξε το σκορ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ενώ είχε 88% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 1 επιτυχημένο τάκλιν και μία πάσα-κλειδί.

Δεξί μπακ: Μάρκο Ρας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Αποτέλεσμα εικόνας για marco russ eintracht

Εξαιρετική εμφάνιση από τον άσο της Άιντραχτ, που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του βάζοντας την εκ νέου μπροστά στο σκορ. Παράλληλα, ήταν πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας 84% ευστοχία στις μεταβιβάσεις και 2 κερδισμένα φάουλ.

Μεσαία γραμμή

Γουαμπί Χαζρί (Ρεν)

Αποτέλεσμα εικόνας για khazri rennes

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω η Ρεν πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Λυών και πέρα από τον τερματοφύλακα της είχε σε πολύ καλή μέρα και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Επιπλέον, προσέφερε πάρα πολλά και στον ανασταλτικό τομέα, αφού είχε 3 επιτυχημένα τάκλιν και 2 κερδισμένα φάουλ. Ακόμη στα στατιστικά του καταγράφονται 1 πάσα-κλειδί και 71% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Ματ Ρίτσι (Νιούκαστλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για matt ritchie

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τις “Καρακάξες” χάρη στον εν λόγω κύριο. Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας στην ομάδα του μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμη είχε, 2 επιτυχημένα τάκλιν, 1 κερδισμένο φάουλ, 1 πάσα-κλειδί και 73% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι)

Αποτέλεσμα εικόνας για de bruyne

Οι περισσότεροι τον ψηφίζουν ως τον καλύτερο παίκτη της φετινής Premier League και η αλήθεια είναι ότι δεν σταματάει να εντυπωσιάζει. Κόντρα στη Λέστερ έδωσε 3 ασίστ και απέδειξε ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται εκ των κορυφαίων μεσοεπιθετικών στον κόσμο.

Επίθεση

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Αποτέλεσμα εικόνας για ronaldo

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ που ήταν ασταμάτητος ενάντια στη Σοσιεδάδ. Πέτυχε χατ τρικ και έδωσε και ασίστ οδηγώντας την ομάδα ττου στο εμφατικό 5-2.

Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Αποτέλεσμα εικόνας για aguero

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κέρναγε και ο Αργεντινός στράικερ… έπινε. Κάπως έτσι ήταν το σκηνικό κόντρα στη Λέστερ. Ο Αγουέρο ήταν ο καλύτερος επιθετικός την αγωνιστική που πέρασε χωρίς καμία αμφιβολία, σημειώνοντας 4 γκολ!

Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)
Αποτέλεσμα εικόνας για SALAH

Τρελαίνει κόσμο ο φετινός Σαλάχ. Ενάντια στη Σαουθάμπτον ήταν τρομερός για ακόμη μία φορά αποδεικνύοντας πόσο ποιοτικός είναι. Πέτυχε γκολ, ενώ μοίρασε και ασίστ οδηγώντας τους “Κόκκινους” σε μία ακόμη νίκη.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ