Τα «σκάει» για την ταλεντάρα της Σπόρτινγκ η Σίτι! | Sportsking.gr

Τα «σκάει» για την ταλεντάρα της Σπόρτινγκ η Σίτι!

Ο Ραφαέλ Λεάο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ραντάρ της Μάντσεστερ Σίτι. Ετοιμάζουν μεγάλη πρόταση οι «Πολίτες»!

Η Σίτι αγοράζει ό,τι ποιοτικό κυκλοφορεί σε μικρές ηλικίες, και μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει και η μεταγραφή του Ραφαέλ Λεάο από τη Σπόρτινγκ, εφόσον πραγματοποιηθεί.

Ο ποδοσφαιρστής αγωνίζεται στην επίθεση και έχει σημειώσει 12 γκολ σε 19 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η αλήθεια είναι ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να έχει το προβάδισμα.

Οι «Πολίτες» δεν έχουν πρόβλημα να σπαταλούν όσα χρήματα χρειάζεται όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά είτε άμεσα είτε στο μέλλον. Και αυτό είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Το ποσό που ακούγεται ότι θα προσφέρει η Σίτι στους Πορτογάλους για τον Λεάο, είναι τα 25εκ. ευρώ. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, αφού και η Σπόρτινγκ θα προσπαθήσει να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την πώληση ενός τόσο ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου όταν ξέρουν όλοι πλέον ότι η Σίτι αγοράζει σε απίστευτες τιμές, έχουν κάθε λόγο να το εκμεταλλεύονται!
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.