ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

ΣΟΚ στο φινάλε για την Τότεναμ και… επαναληπτικός!

Δεχόμενη γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+3'), η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ρότσντειλ, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του F.A Cup.

ΣΟΚ στο φινάλε για την Τότεναμ και… επαναληπτικός!

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης (18′) άνηκε στην Ρότσντειλ. Ο Ίαν Χέντερσον έκανε ωραία ατομική ενέργεια, βρέθηκε μπροστά από τον Βόρμ, παρόλα αυτά, το σουτ που επιχείρησε προς την δεξιά γωνία “εξουδετερώθηκε” από τον Ολλανδό τερματοφύλακα. Οκτώ λεπτά αργότερα (26′) η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απείλησε με τον Σον Χεούνγκ Μιν. Ο Κορεάτης επιθετικός πέρασε δύο αντιπάλους του, βρέθηκε στο σημείο το πέναλτι, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν ικανό να ανησυχήσει τον Λιλλίς, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Σον έγινε από εκτελεστής…δημιουργός. Πιο συγκεκριμένα, ο Κορεάτης διεθνής βρήκε τον Φερνάντο Γιορέντε, του οποίου το σουτ δεν ήταν αρκετά καλό για να ανησυχήσει την εστία των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (35′) η Τότεναμ έχασε την δεύτερη καλή της ευκαιρία στην αναμέτρηση, όταν το εξαιρετικό σουτ του Λούκας Μόουρα “εξουδετερώθηκε” από τον Λιλλίς, ο οποίος διατήρησε το “μηδέν” για την ομάδα του. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (45′) η Ρότσντειλ αιφνιδίασε τους “Σπερς” και πήρε προβάδισμα στο σκορ! Ο Κάνον βρήκε ωραία τον Χέντερσον, μέσα στην περιοχή, και ο τελευταίος με “άψογο” πλασέ με το δεξί, “νίκησε” τον Βόρμ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου μπορεί να μην είχαμε κάποια σπουδαία ευκαιρία, παρόλα αυτά, λίγο πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα (59′) η Τότεναμ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης! Ο Σισσοκό βρήκε, με ωραία κάθετη πάσα, τον Λούκας Μόουρα και ο Βραζιλιάνος με ωραίο αριστερό σουτ “νίκησε”, μέσα από την περιοχή, τον Λιλλίς για το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα (69′) οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν, εκ νέου, προβάδισμα στο σκορ αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάλουμ Κάμπς πέρασε λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Βόρμ. Τρία λεπτά αργότερα (72′) ο Γουανγιάμα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Λίγο πριν το φινάλε (88′) η Τότεναμ ολοκλήρωσε το “comeback”. Ο Ντέλε Άλι κέρδισε το πέναλτι από τον ΜακΓκέιχι, με τον Χάρι Κέιν να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να σκοράρει και να βάζει μπροστά την ομάδα του με 1-2. Η Ρότσντειλ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (90+3′) έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Στήβεν Ντέιβις, με χαμηλό σουτ μέσα από την περιοχή, “νίκησε” τον Βόρμ για το τελικό 2-2. Έτσι, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε λίγες ημέρες στο “Γουέμπλει”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ