«Σίγουρη η πώληση του Μπέιλ το καλοκαίρι» | Sportsking.gr

«Σίγουρη η πώληση του Μπέιλ το καλοκαίρι»

Οριστική είναι η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η Marca.

Γκάρεθ Μπέιλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα «χωρίσουν» το καλοκαίρι, αφού η απόφαση των «Μερένχες» είναι οριστική και σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Marca.

Εδώ και καιρό υπάρχει το θέμα με τον Ουαλό επιθετικό στη Ρεάλ, αφού δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του, ενώ είναι συνεχώς τραυματίας.

Δείγμα του ότι ο Ζιντάν δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα είναι και το γεγονός ότι τον πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λεγανιές.

Έτσι ο Μπέιλ θα πωληθεί το καλοκαίρι, με τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να είναι αρκετές. Πρώτη και καλύτερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως θεώρησε τις απαιτήσεις της Ρεάλ υπερβολικές, αφού ζητούσε 90 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.