Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Κρισίτο! | Sportsking.gr

Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Κρισίτο!

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Τζένοα, αναμένεται να επιστρέψει από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντομένικο Κρισίτο.

Ο Ιταλός πλάγιος μπακ θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην Ρωσία για λογαριασμό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν οι Ιταλοί, ο 31χρονος αριστερός μπακ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τις απολαβές του ανά έτος να ανέρχονται στα 1,2 εκατ. ευρώ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μόλις ο Κρισίτο από την ενεργό δράση.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε, ότι το συμβόλαιο του Ιταλού μπακ, με την Ζενίτ, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι η ομάδα της Γένοβας δεν θα χρειαστεί να δώσει ούτε ένα ευρώ στην ομάδα της Αγ.Πετρούπολης.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.