ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η στιγμή της… αλήθειας του Ντεμπελέ έφτασε

Για την Μπαρτσελόνα ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει την ευκαιρία στον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποδείξει την αξία του.

Η στιγμή της… αλήθειας του Ντεμπελέ έφτασε

“Είναι πολλά τα λεφτά για να μένουν στον πάγκο” λένε οι περισσότεροι αναφερόμενοι στον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο νεαρός Γάλλος πέρασε από πολλές δυσκολίες (τραυματισμούς), έχοντας άσχημες στιγμές και τη δεδομένη στιγμή δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο στιλ της Μπαρτσελόνα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η καταλανική ομάδα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο που αγωνίζεται, κάτι που δυσκολεύει όσους δεν προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Η προσαρμογή είναι δύσκολη, ενώ οι απαιτήσεις είναι πολλές. Πολύ περισσότερο για τον Ντεμπελέ, αφού οι “Μπλαουγκράνα” δαπάνησαν ένα καράβι χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Μέχρι τώρα, η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί ελάχιστα, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο (8 συμμετοχές, 2 ασίστ), ενώ ταλαιπωρείται διαρκώς από τραυματισμούς. Οι Καταλανοί είναι έντονα προβληματισμένοι με την κατάστασή του και κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι τους για να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί, καθώς πιστεύουν στο πλούσιο ταλέντο του.

Μέχρι και προσωπικό μάγειρα του πήραν προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τρέφεται σωστά, αφού στη μέχρι τώρα θητεία του στην Μπάρτσα, έχει υποφέρει και από στομαχικές διαταραχές.

Η στιγμή της αλήθειας

Ο Ντεμπελέ έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς του εδώ και κάποιο καιρό και ενσωματώνεται κανονικά στις αποστολές της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Βαλβέρδε δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται τόσο πολύ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το παιχνίδι με την Τσέλσι, όπου ο “Τσινγκούρι” την ώρα που η ομάδα του έχανε και ήθελε λύσεις από τον πάγκο που θα ενισχύσουν την επίθεση, προτίμησε τον Αλέις Βιδάλ και δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Ντεμπελέ.

Το σκηνικό όμως αναμένεται να αλλάξει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Χιρόνα στο Καμπ Νόου. Ο Βαλβέρδε θα χρησιμοποιήσει τον νεαρό εξτρέμ και περιμένει από εκείνον να αποδείξει πολλά.

Η γκρίνια από τον Τύπο στην Ισπανία έχει αρχίσει και πολλοί κριτικάρουν την επιλογή Ντεμπελέ. Η Μπαρτσελόνα πριν αντιμετωπίσει ξανά την Τσέλσι για το Champions League, θα βρεθεί αντιμέτωπη (πέρα από τη Χιρόνα), με Λας Πάλμας, Ατλέτικο, Εσπανιόλ (για το Super Cup) και Μάλαγα.

Πρόκειται για αγώνες στους οποίους ο Ντεμπελέ είναι υποχρεωμένος να αποδώσει και να “βροντοφωνάξει” ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα. Εάν δεν τα καταφέρει τότε η γκρίνια θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη και οι αμφιβολίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του ακόμη περισσότερες.

Στην Μπαρτσελόνα ελπίζουν ότι στις επερχόμενες αναμετρήσεις θα παρουσιάσει ένα πολύ θετικό πρόσημο, με σκοπό να έχει ο Βαλβέρδε περισσότερες λύσεις στην επιθετική του γραμμή, η οποία είναι φτωχή.

Ο Ντεμπελέ θα πάρει τις ευκαιρίες του και είναι η ώρα να αποδείξει ότι η Μπάρτσα έπραξε σωστά που δαπάνησε 145 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ