ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

“Σφυροκόπημα” δίχως έλεος (vid)

H Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ φιλοδωρώντας την στο "Άνφιλντ" 4 γκολ, με το τελικό 4-1 να κολακεύει τα "σφυριά".

“Σφυροκόπημα” δίχως έλεος (vid)

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο “Άνφιλντ” την Γουέστ Χαμ. Η επίθεση της Λίβερπουλ πετούσε φωτιές και σε συνδυασμό με την βελτιωμένη αμυντική της λειτουργία, η ομάδα του Κλοπ επιβλήθηκε των “σφυριών” με 4-1. Έτσι, οι “κόκκινοι” βρέθηκαν έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ που αγωνίζεται αύριο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “κόκκινοι” επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τα “σφυριά” μόλις στο 3ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά την κάθετη πάσα του Μίλνερ, ο Φιρμίνο γύρισε για τον Σαλάχ, ο οποίος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με το δεξί, σούταρε με το αριστερό για να δει τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Άντριαν.

Η Γουέστ Χαμ απάντησε στο 16ο λεπτό, με τον Αρναούτοβιτς να επιχειρεί να κρεμάσει τον Κάριους με λόμπα έξω από την περιοχή αλλά τον Γερμανό γκολκίπερ να ακουμπάει όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι.

Παρά αυτή τη φάση των φιλοξενούμενων, πάντως, οι “κόκκινοι” ήταν εμφανώς ανώτεροι κάνοντας δύσκολη τη ζωή των αντίπαλων αμυντικών με τις συνεχείς κινήσεις των παικτών και της γρήγορες πάσες. Παράλληλα, η άμεση πίεση στη μπάλα από τον Μίλνερ και τον Τσαν στερούσαν τη δυνατότητα από την ομάδα του Μόγιες να διατηρήσουν για πολλή ώρα τη μπάλα.

Έτσι, η δικαίωση για την ομάδα του Κλοπ ήρθε στο 29ο λεπτό, με τον Σαλάχ να εκτελεί το κόρνερ και τον Τσαν να πηδάει ψηλότερα από όλους για να ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά.

Ο Αρναούτοβιτς αποτελούσε τη μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Κάριους αλλά για μία ακόμη φορά ο 24χρονος γκολκίπερ απέκρουσε το μακρινό σουτ του Αυστριακού επιθετικού στο 42ο λεπτό.

To δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο από γκολ και η αρχή έγινε στο 50ο λεπτό. Ειδικότερα, κατά την εξέλιξη μίας αντεπίθεσης, ο Τσάμπερλειν πάσαρε τη μπάλα στον Σαλάχ, ο οποίος με πλάτη στο τέρμα, γύρισε το κορμί του και πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0.

Οι “κόκκινοι” ήταν καταιγιστικοί και μετά από ένα άσχημα εκτελεσμένο ελεύθερο του Αντριάν, γέμισαν τη μπάλα προς τη περιοχή και ο Φιρμίνο αφού πέρασε τον τερματοφύλακα σημείωσε προ κενής εστίας το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν σειρά της Γουέστ Χαμ να κάνει αισθητή την παρουσία της. Ειδικότερα, ύστερα από λάθος του Τσαν, ο Κουγιατέ έβγαλε τον Μικέλ Αντόνιο απέναντι από τον Κάριους για να μειώσει σε 3-1 ο Άγγλος επιθετικός.

Ωστόσο, αυτό το γκολ αποτέλεσε παρένθεση στον επιθετικό μονόλογο της Λίβερπουλ, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να μεγαλώσει το προβάδισμά της στο 73΄και στο 77 με τον Μανέ και στις δύο περιπτώσεις να βλέπει τον Αντριάν και το δοκάρι να τον σταματάνε αντίστοιχα.

Ο Σενεγαλέζος άσος κατάφερε τελικά να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 77ο λεπτό, με τον Ρόμπερτσον να του δίνει έτοιμο γκολ προτού διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ