ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Αθπιλικουέτα: «Πρέπει να κάνουμε την τέλεια εμφάνιση για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

Αν η Τσέλσι θέλει να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πραγματοποιήσει την τέλεια εμφάνιση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Αθπιλικουέτα: «Πρέπει να κάνουμε την τέλεια εμφάνιση για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

Μία αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τσέλσι στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ του Γουίλιαν έδωσε το προβάδισμα στους «Μπλε», αλλά ένα λάθος του Αντρέας Κρίστενσεν έδωσε την ευκαιρία στον Λιονέλ Μέσι να ισοφαρίσει και να δώσει ένα μικρό προβάδισμα στους «Μπλαουγκράνα».

Σε αυτό το ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τους Λονδρέζους το φόρεσε ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, καθώς ο Γκάρι Κέιχιλ δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα. Ο Ισπανός μίλησε στο επίσημο σάιτ της αγγλικής ομάδας και τόνισε πως για να καταφέρει η Τσέλσι να πάρει την πρόκριση και να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πραγματοποιήσει την τέλεια εμφάνιση στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» στις 14 Μαρτίου.

«Το εκτός έδρας γκολ, προφανώς και τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα, επειδή με 0-0 θα προκριθούν, αλλά ότι έγινε έγινε. Υπάρχει όμως ακόμα ένα παιχνίδι που θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά με την εμφάνιση που κάναμε δείξαμε ότι είμαστε ικανοί και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να προκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε καλούς παίκτες, σε ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση», ανέφερε ο Ισπανός μπακ.

«Μετά από δύο σκληρές ήττες πριν λίγο καιρό η ομάδα ανταποκρίθηκε με δύο νίκες κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και τη Χαλ για το Κύπελλο. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα, πολύ κοντά στο τέλειο. Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Το επόμενο ματς είναι πάντα το πιο σημαντικό επειδή μπορούμε να πάρουμε 3 πόντους. Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο τέλος γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε», κατέληξε ο 28χρονος αμυντικός.

Τη φετινή σεζόν ο Αθπιλικουέτα έχει αγωνιστεί 37 φορές με τη φανέλα της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 6 ασίστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ