ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σαρωτική με 6άρα και ρεκόρ η Μπαρτσελόνα! (vid)

Τρομακτική ήταν η Μπαρτσελόνα, διαλύοντας με 6-1 τη Χιρόνα που έκανε το λάθος να προηγηθεί. Χατ τρικ ο Σουάρεζ, γκολάρα ο Κουτίνιο, ασίστ ο Ντεμπελέ.

Σαρωτική με 6άρα και ρεκόρ η Μπαρτσελόνα! (vid)

Τρένο δίχως φρένα είναι η φετινή Μπαρτσελόνα, η οποία “ποδοπάτησε” τη Χιρόνα με 6-1, που έκανε το λάθος να προηγηθεί. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έγραψε ιστορία με το σύλλογο σπάζοντας το ρεκόρ του Γκουαρδιόλα και πλέον μετράει 31 ματς χωρίς ήττα στη La Liga (μετράνε και μερικά παιχνίδια από την περσινή σεζόν). Ο Κουτίνιο μας χάρισε το highlight του αγώνα πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ, ο Σουάρεζ έκανε χατ τρικ και ο Μέσι, ήταν απλά ο Μέσι. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Ντεμπελέ στην αρχική ενδεκάδα, που έδωσε και ασίστ.

Απολαυστικό το πρώτο ημίχρονο με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει… πάρτι και να μας προσφέρει πλούσιο θέαμα. Ωστόσο, η Μπάρτσα δεν ξεκίνησε καλά, στο 3′ ο Ουμτιτί δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Τερ Στέγκεν και ο Προτού από πλάγια θέση κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού εκείνη χτύπησε και στα δύο δοκάρια. Η Χιρόνα δεν πρόλαβε να χαρεί καθόλου, καθώς ανέβαζε διαρκώς ψηλά την άμυνά της και η ομάδα του Βαλβέρδε την τιμώρησε. Δύο λεπτά αργότερα ο Μέσι βρήκε ιδανικά τον Σουάρεζ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει στο τετ α τετ με τον Μπονού για να φέρει το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Μέσι, στο 30′ χόρεψε την αντίπαλη άμυνα μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέτυχε το 2-1, ενώ στο 36′ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, περνώντας την μπάλα κάτω από το τείχος. Στο 44ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έκρυψαν το… τόπι, με τους Μέσι, Κουτίνιο και Σουάρεζ να κάνουν ότι θέλουν και τον τελευταίο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι με τον Σουάρεζ στο 54′ και στο 57′ ο Ντεμπελέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του γκολ με τους “Μπλαουγκράνα”. Ο Κουτίνιο όμως αποφάσισε να μας αποδείξει γιατί η Μπάρτσα έδωσε τόσα χρήματα για να τον αποκτήσει και στο 66′ έκανε ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ σουτ για το 5-1. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν καμία διάθεση να σταματήσουν και στο 76′ ο Σουάρεζ πέτυχε χατ τρικ μετά από ασίστ του Ντεμπελέ. Στο +10 πλέον η πρωτοπόρος της La Liga από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει αύριο δύσκολο ματς στην έδρα της Σεβίλλης.

Δείτε όλα τα γκολ:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ