ΕΠΙΣΗΜΟ: ΔΕΝ σταματάει από την εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν! | Sportsking.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΔΕΝ σταματάει από την εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν!

Πιστός στρατιώτης της εθνικής ομάδας της Ιταλίας δηλώνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος δεν σκέφτεται ακόμα να αποσυρθεί από τη «Σκουάντρα Ατζούρα».

Μπορεί να φαινόταν πως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα αποσυρθεί από την εθνική, μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2018 από τη Σουηδία, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους δήλωσε πως είναι διαθέσιμος για επιλογή, όσον αφορά τα φιλικά με τν Αγγλία και την Αργεντινή, στις 23 και στις 27 Μαρτίου αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο Τζίτζι είπε πως σκεφτόταν να πάει διακοπές με την οικογένειά του, αλλά αν τονκαλέσει η εθνική ομάδα, θα είναι συνεπής!

Τόνισε δε, ότι νιώθει μεγάλη ευθύνη να στηρίξει την εθνική Ιταλίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Διαβάστε τι είπε ο Μπουφόν:

«Έχω μια αίσθηση ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την εθνική μας ομάδα. Θα είναι δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια. Σκεφτόμουν να πάω διακοπές με την οικογένειά μου, αλλά αν η εθνική ομάδα με χρειάζεται πρέπει να απαντήσω ότι είμαι έτοιμος και δεν μπορώ να απουσιάσω».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.