ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Γύρισε πίσω το χρόνο η Γιουνάιτεντ (vid)

Με μία ανατροπή βγαλμένη από τις καλύτερες εποχές του Φέργκιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 3-2.

Γύρισε πίσω το χρόνο η Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν στο “Σέχαστ Παρκ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” κατέκτησαν το τρίποντο μετά τη νίκη τους με 3-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αν και δε βρέθηκε σε καλή μέρα, έδειξε διάθεση και πάθος και χάρη σε αυτό το τρίποντο θα κοντραριστεί την επόμενη αγωνιστική με τη Λίβερπουλ έχοντας προβάδισμα δύο βαθμών από τους “κόκκινους”, οι οποίοι κατοικούν στην τρίτη θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με την Γιουνάιτεντ να απειλεί πρώτη στο 6ο λεπτό. Ο Λίνγκαρντ τσίμπησε τη μπάλα για τον Σάντσεζ, ο οποίος δεν μπόρεσε με κεφαλιά από κοντινή απόσταση να νικήσει τον Χένεσι.

Η Κρίσταλ Πάλας αγωνιζόταν με δίδυμους πύργους στην επίθεση (Μπεντέκε, Σόρλοθ), κάτι που προβλημάτιζε το αμυντικό δίδυμο των “κόκκινων διαβόλων”.

Έτσι, στο 11ο λεπτό οι “αετοί” μπήκαν μπροστά στο σκορ, Ειδικότερα, ο Μπεντέκε πάσαρε για τον Τάουνσεντ, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Λίντελοφ προτού καταλήξει στο “παραθυράκι” της εστίας του Ντε Χέα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αδυνατούσε να συνέλθει από το γκολ που δέχθηκε, με συνέπεια να πραγματοποιεί αμέτρητα αβίαστα λάθη. Πογκμπά, Σάντσεζ, Λίνγκαρντ και Λουκάκου δε μπορούσαν να συνδεθούν στην επίθεση, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο προτού η Πάλας διευρύνει το προβάδισμά της. Συγκεκριμένα, οι “αετοί” εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα ο Φαν Ανχολτ να βγει απέναντι από τον Ντε Χέα και να γράψει το 2-0.

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν ήταν έτοιμη να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα και στο 55΄έβγαλε αντίδραση. Ειδικότερα, στην εξέλιξη μίας στημένης φάσης, ο Τόμκινς κράτησε on side τον Σμόλινγκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βαλέντσια για να μειώσει σε 2-1.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” χωρίς να δείχνουν να έχουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο πάσχισαν να ισοφαρίσουν και άγγιξαν το γκολ στο 67 αλλά ο Χένεσι δήλωσε παρών στο σουτ του Πογκμπά. Στο 74΄ο Μπεντέκε πάνω στη γραμμή απέκρουσε το σουτ του Μάτιτς ανακουφίζοντας τους φίλους της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, μετά από μία φάση διαρκείας, ο Λουκάκου διατήρησε τη ψυχραιμία του και με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν τη σωτήρια επέμβαση του Ντε Χέα στην κεφαλιά του Μπεντέκε στο 77ο λεπτό για να ξεπεράσουν αναίμακτα μία πολύ δύσκολη κατάσταση στα καρέ τους.

Έτσι, στο 91΄επήλθε η λύτρωση για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Μάτιτς να διαμορφώνει με ένα μακρινό σουτ το τελικό 3-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ