ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης δεν τη σταματάς έτσι Παρί! (vid)

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και το απέδειξε περίτρανα ακόμη μία φορά ενάντια στην Παρί νικώντας την μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς με 2-1. Πανάξια πρόκριση στους «8» για την ομάδα του Ζιντάν.

Τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης δεν τη σταματάς έτσι Παρί! (vid)

Στην Ευρώπη η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει κουμάντο!

Όσα χρήματα και να ξοδέψει η Παρί Σεν Ζερμέν την ευτυχία δεν την βρίσκει. Η φανέλα της ζυγίζει κάποια κιλά, ενώ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνους. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, πέρασαν άνετα στους “8” του Champions League, κερδίζοντας ξανά τους Γάλλους (1-2). Τρομερό στήσιμο από τον προπονητή των “Μερένχες”, σε αντίθεση με τον Ουνάι Έμερι. Σε εξαιρετική μέρα ο Κόβατσιτς, αντίθετα πολύ λίγος ο Ντι Μαρία που έπρεπε να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ, αλλά και ο Εμπαπέ.

Σχεδόν άριστη τακτικά παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Οι Μαδριλένοι έδειχναν άνετοι, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα στα μετόπισθεν, από μία Παρί που ήταν νωθρή. Αντίθετα οι “Ροχιμπλάνκός” έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τον Ράμος στο 18′ που δεν κατάφερε να νικήσει τον Αρεολά από κοντινή απόσταση και τον Μπενζεμά στο τετ α τετ με τον Γάλλο πορτιέρο στο 38′. Η γενικότερη εικόνα ήταν με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι σαφώς πιο απειλητικοί.

Οι Παριζιάνοι απάντησαν στις ευκαιρίες της Ρεάλ, με τον Εμπαπέ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους να βγαίνει τετ α τετ (νικήθηκε από τον Νάβας) από πλάγια θέση, αλλά να προτιμά να τελειώσει μόνος του τη φάση και να μην πασάρει στον Καβάνι, που μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να απειλήσει περισσότερο αλλά άφησε χώρους και ο Ρονάλντο την τιμώρησε. Αρχικά προειδοποίησε στο 50′, όταν η καρφωτή κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα έξω. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ και κλείδωσε την πρόκριση. Φοβερή μπαλιά-τρύπα του Ασένσιο στον Βάθκεθ και εκείνος βρήκε με… μοιρογνωμόνιο το κεφάλι του Ρονάλντο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν χωρίς ιδέες και τα νεύρα δεν άργησαν να έρθουν. Στο 66′ ο Βεράτι διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στον διαιτητή, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Τρία λεπτά αργότερα η Ρεάλ παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Ασένσιο σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Παρί δεν είχε τίποτα να χάσει ανέβηκε ακόμη περισσότερο και σε μία τρελή φάση με καραμπόλα, η μπάλα έφτασε στο πόδι του Καβάνι για το 1-1. Ο Κασεμίρο στο 80′ έριξε τη χαριστική βολή στους αντιπάλους του (1-2), δίνοντας την πρόκριση στη Ρεάλ Μαδρίτης με πανηγυρικό τρόπο.

Επιλογές προπονητών

Για την Παρί, λόγω της απουσίας του Νεϊμάρ, ο Ουνάι Έμερι επιστράτευσε τον Ντι Μαρία, ενώ αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τον Τιάγκο Μότα και τον Τιάγκο Σίλβα, αντί των Λο Σέλσο και Κιμπεμπέ αντίστοιχα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Καβάνι

Από την πλευρά του ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν είχε σε ετοιμότητα τον Τόνι Κρόος και τον Λούκα Μόντριτς και έτσι έριξε στη μάχη των Λούκας Βάθκεθ και τον Ματέο Κόβατσιτς. Επίσης στον πάγκο έμεινε και ο Ίσκο, αφού προτιμήθηκε ο Ασένσιο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς, Ασένσιο, Βάθκεθ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Δείτε τα highlights:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ