Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους πρέπει να ξεπεράσει τους 100 πόντους»! | Sportsking.gr

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους πρέπει να ξεπεράσει τους 100 πόντους»!

Ιδιαίτερα απαιτητικός όσον αφορά τη συγκομιδεή βαθμών από τη Γιουβέντους στη φετινή Serie A εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A, μετά τα στραβοπατήματα της Νάπολι και τις δικές της νίκες, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν επαναπαύεται.

Ο προπονητής της Γιούβε είναι ευαριστημένος από τα τελευταία αποτελέσματα και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η ομάδα του μπροεί, και πρέπει, να ξεπεράσει τους 100 πόντους στ πρωτάθλημα. Σήμερα, έχει 71 μετά από 27 αγώνες.

Και αυτό, γιατί η Νάπολι, έχει φτάσει τους 70 πόυντους σε 28 παιχνίδια. Που σημαίνει ότι αν νικήσει όλα τα εναπομείναντα ματς, μπορεί να τερματίσει το πρωτάθλημα με 100 βαθμούς.

Άρα, για να είναι σίγουρος ο Αλέγκρι ότι η Γιουβέντους θα κατακτήσει τον τίτλο, επιθυμεί η ομάδα του να σπάσει το φράγμα των 100 πόντων. Δείτε τι δήλωσε ο Ιταλός κόουτς:

«Η Νάπολι έχει 70 πόντους αυτή τη στιγμή και έχει την ευκαιρία να φτάσει τους 100 μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να στοχεύουμε πάνω από το φράγμα των 100 πόντων».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.