Το απόγευμα η διάγνωση για Κέϊν! (pic) | Sportsking.gr

Το απόγευμα η διάγνωση για Κέϊν! (pic)

Ο Χάρι Κέϊν υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένει το απόγευμα τα αποτελέσματά τους, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και το διάστημα της απουσίςα του. Στο κατακόρυφο η αγωνία στην Τότεναμ και την εθνική Αγγλίας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων περιμένει με αγωνία ο Χάρι Κέϊν, καθώς και ολόκληρη η Τότεναμ και η εθνική Αγγλίας. Το απόγευμα αναμένεται να βγει η διάγνωση για τον Άγγλο στράϊκερ.

Ο Κέϊν τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μπόρνμουθ, και υπάρχουν φόβοι ότι ίσως χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Ποκετίνο, ο παίκτης είναι αισιόδοξος και επίζει να έπαθε τη μικρότερη δυνατή ζημιά.

Σε κάθε περίπτωση, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιό είναι το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κέϊν, και κατ’ επέκταση πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.


 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.