Χάνει Σον η Τότεναμ (;) | Sportsking.gr

Χάνει Σον η Τότεναμ (;)

Τις υπηρεσίες του Σον Χεούνγκ Μιν ενδέχεται να χάσει, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, η Τότεναμ!

Ο Σον Χουνγκ Μιν είναι από τους καλύτερους παίκτες της Τότεναμ και φέτος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες η αγγλική ομάδα να στερηθεί τις υπηρεσίες του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα πρέπει να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία στη Νότιο Κορέα.

Σύμφωνα με τους νόμους της ασιατικής χώρας κάθε άντρας θα πρέπει να υπηρετήσει πριν γίνει 28 ετών με τη θητεία να έχει διάρκεια 21 μήνες.

Ο Σον είναι 25 ετών, οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σύντομα θα πρέπει να αφήσει το Λονδίνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να την υπηρετήσει.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Τότεναμ θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο ή αν γίνει ο Σον να υπηρετήσει λιγότερο από 21 μήνες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.