ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο “Βασιλιάς Μέσι” έκανε σκόνη και θρύψαλα την Τσέλσι! (vid)

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει «όργια» η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Τσέλσι και πέρασε στην προημιτελική φάση του Champions League.

Ο “Βασιλιάς Μέσι” έκανε σκόνη και θρύψαλα την Τσέλσι! (vid)

Ποδοσφαιρική παράσταση στο Καμπ Νόου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον Λιονέλ Μέσι, λίγο μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του, να κάνει σμπαράλια την Τσέλσι έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Τα 100 γκολ στη διοργάνωση έφτασε ο Αργεντινός, πρώτο γκολ για τον Ντεμπελέ, δοκάρι είχε ο Αλόνσο για τους Λονδρέζους σε κομβικό σημείο του ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποθεώθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τον κόσμο των “Μπλαουγκράνα”.

Η Μπαρτσελόνα με το επιβλητικό 3-0 ενάντια στους “Μπλε” πέρασε στους “8” του Champions League και περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής για να μάθει τον αντίπαλό της.

Ένα πολύ όμορφο πανό κόσμησε τις εξέδρες τους Καμπ Νόου, με θέμα τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος απεικονιζόταν ως “Βασιλιάς”. Μάλιστα το πανό έγραφε: “Ο Θεός να έχει καλά τον Βασιλιά”.

Γεμάτο ρυθμό, φάσεις και γκολ το πρώτο ημίχρονο. Οι “Μπλαουγκράνα” είχαν στο μανίκι τους γκολ από τα… αποδυτήρια και μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Μόλις στο 3′ ο Μέσι έκανε όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Ντεμπελέ, η μπάλα κόντραρε στον αντίπαλο, κατέληξε στον Σουάρεζ, με τον Ουρουγουανό να πασάρει στον Μέσι την κατάλληλη στιγμή και εκείνος από πλάγια θέση να νικάει τον Κουρτουά για το 1-0. Μάλιστα το συγκεκριμένο τέρμα ήταν το γρηγορότερο του Αργεντινού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Τσέλσι μετά το γκολ ξύπνησε, ανέβασε τις γραμμές της και πίεζε. Ο Γουίλιαν και ο Αζάρ απειλούσαν την εστία του Τερ Στέγκεν, αλλά μία φάση αρκούσε για να γίνει το 2-0. Ο Μέσι έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έκανε καταπληκτική ενέργεια, αδειάζοντας δύο παίκτες και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ντεμπελέ, ο οποίος με σουτάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι “Μπλε” είχαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν το φάουλ του Μάρκος Αλόνσο σταμάτησε στο δοκάρι.

Όλα για όλα τα έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι. Η Μπάρτσα απείλησε πρώτη με τον Κουρτουά να νικάει τον Σουάρεζ στο 47′ σε τετ α τετ. Οι Λονδρέζοι έκαναν τα πάντα σωστά, αλλά στο τέλος τα χάλαγαν και δεν μπορούσαν να σκοράρουν.

Στο 51′ διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Μάρκος Αλόνσο, σε μία φάση που είναι αμφισβητούμενη. Οι Άγγλοι άρχισαν να μένουν από δυνάμεις και εκεί εμφανίστηκε ξανά ο Μέσι και τους έδωσε το χαριστικό χτύπημα.

Ο σούπερ σταρ των “Μπλαουγκράνα” έκανε… χαζούς τρεις αντιπάλους του και πέρασε ξανά την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα της Τσέλσι για το 3-0 στο 63′, φτάνοντας τα 100 γκολ στο Champions League.

Λίγο πριν το φινάλε η Τσέλσι είχε ακόμη ένα δοκάρι με τον Ρούντιγκερ.

Οι επιλογές των δύο προπονητών:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρεζ

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Μόζες, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγκας, Γουίλιαν, Αζάρ, Ζιρού

Τα highlights του ματς:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ