Οζίλ: «Εύκολο να συμφωνήσω με την Άρσεναλ, διψάω για τίτλους»! | Sportsking.gr

Οζίλ: «Εύκολο να συμφωνήσω με την Άρσεναλ, διψάω για τίτλους»!

Συνέντευξη στο Arsenal Player παραχώρησε ο Μεσούτ Οζίλ και αναφέρθηκε αναλυτικά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους «Gunners».

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Οζίλ με την Άρσεναλ έληγε το καλοκαίρι και υπήρχε ο κίνδυνος για τους «Κανονιέρηδες» να χάσουν τζάμπα ένα μεγάλο περιουσιακό τους στοιχείο.

Παρόλα αυτά, ο Γερμανός μέσος αποφάσισε να ανανεώσει με  την ομάδα τον Ιανουάριο, και έτσι το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με το «Έμιρεϊτς».

Ο Οζίλ μίλησε στο Arsenal Player για το ζήτημα της παραμονής του στο Λονδίνο, την οποία χαρακτήρισε ως μια εύκολη απόφαση. Επίσης, τόνισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους με την Άρσεναλ.

Αναλυτικά οι δηλώεις του Οζίλ:

«Πριν υπογράψω το συμβόλαιο, μίλησα με την οικογένειά για το ποιά θα ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα. Στο τέλος της μέρας, ήταν ήταν πραγματικά εύκολο να πω «ναι» στην Άρσεναλ. Είμαι εδώ πολλά χρόνια και ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε κάποιους μερικούς τίτλους με την ομάδα. Πιστεύω σε αυτό.»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.