ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέσι: “Ο κόσμος θέλει να με δει Παγκόσμιο πρωταθλητή φέτος”

Όλο και περισσότεροι θέλουν στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία να δουν την Αργεντινή να το κατακτά, λόγω του Λιονέλ Μέσι, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Μέσι: “Ο κόσμος θέλει να με δει Παγκόσμιο πρωταθλητή φέτος”

Ο Λιονέλ Μέσι είναι από τους παίκτες που έχουν σε κάθε γωνιά του κόσμου υποστηρικτές. Και μάλιστα ένθερμους. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Λογικό και επόμενο, λοιπόν, ολοένα και περισσότεροι να θέλουν να δουν την “αλμπισελέστε” να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Και ένας από τους λόγους είναι και ο ίδιος ο σούπερ σταρ της Αργεντινής, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι:

«Έχω δει σε όλα τα μέρη την επιθυμία του κόσμου να έχω ένα καλό Μουντιάλ, την επιθυμία να με δουν πρωταθλητή. Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι συναρπαστικό. Σε κάθε σημείο του πλανήτη περιμένουν την Αργεντινή να κατακτήσει το Μουντιάλ για μένα. Είναι εντυπωσιακό», σχολίασε ο Μέσι.

Όσον αφορά την επιθυμία του να κατακτήσει το τρόπαιο, ο Μέσι πρόσθεσε: «Αυτό που φαντάζομαι πάντα είναι να μπορώ να βρίσκομαι στον τελικό, να μπορέσω να νικήσω και να σηκώσω το τρόπαιο. Είναι ένα όνειρο που είχα πάντα και κάθε φορά που έρχεται το Μουντιάλ γίνεται όλο και πιο δυνατό, γι’ αυτό και το κλάμα του 2014. Ξέρουμε τη δυσκολία του να κατακτήσεις το Μουντιάλ και το γεγονός ότι βρεθήκαμε τόσο κοντά ήταν επώδυνο. Ένα Μουντιάλ είναι πολύ δύσκολο και το ότι βρεθήκαμε τόσο κοντά για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο ήταν σκληρό».

Για το δέσιμο που έχει με την οικογένειά του: «Ό,τι συμβαίνει το συζητάω με την οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου, με τον πατέρα και τη μητέρα μου, με τα αδέρφια μου. Το να βρίσκομαι με τα παιδιά μου, με τη γυναίκα μου, με την οικογένειά μου κάνει όλα τα υπόλοιπα να έρχονται δεύτερα. Ο ερχομός του πρώτου μου γιου ήταν αυτός που μου άνοιξε το κεφάλι και να μην ενδιαφέρομαι μόνο για την καριέρα μου στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν μου αρέσει να χάνω ή να έρχομαι ισόπαλος. Αλλά το παίρνω διαφορετικά, καθώς υπάρχουν πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα από το αποτέλεσμα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι τον ανησυχεί το θέμα της ασφάλειας στη χώρα του, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι με πονάει που σήμερα η Αργεντινή είναι έτσι όπως είναι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ασφάλεια. Σκέφτομαι να γυρίσω στο Ροσάριο στο μέλλον για να μπορέσω να απολαύσω την πόλη μου, όπως δεν το έκανα όταν ήμουν παιδί, γιατί με πήραν για να έρθω εδώ. Αλλά με ανησυχεί το θέμα της έλλειψης ασφάλειας. Το να σε κλέψουν για ένα ρολόι, για ένα ποδήλατο, για μια μηχανή. Η ληστεία υπάρχει σε όλο τον κόσμο, αλλά το να μην μπορείς να βγεις να περπατήσεις γιατί πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να μην σε κλέψουν ή σου κάνουν κάτι κακό… Είναι μια τρέλα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ