Είπε «όχι» στους Κινέζους ο Ζλάταν | Sportsking.gr

Είπε «όχι» στους Κινέζους ο Ζλάταν

Μια πολύ κερδοφόρα πρόταση από το πρωτάθλημα της Κίνας είχε στα χέρια του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά εκείνος προτίμησε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Ζλάταν δέχτηκε γερή μείωση των αποδοχών του προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Λος Άντσελες Γκάλαξι.

Ο Σουηδός στράικερ είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θα ήθελε να αγωνιστεί στα γήπεδα της Αμερικής σε κάποια φάση της καριέρας του.

Αυτή η στιγμή έφτασε και ο Ζλάταν δεν δίστασε να απορρίψει πολύ καλές οικονομικά προτάσεις για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 35χρονος είχε στα χέρια του μια προσφορά από ομάδα της Κίνας που θα του απέφερε 100 εκατομμύρια ευρώ. Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ο Ζλάταν ήταν αρνητικός.

Τελικά ο…ατακαδόρος φορ υπέγραψε στην ομάδα του Λος Άντζελες έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τις επόμενες δυο σεζόν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.