ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γιουνάιτεντ… δεύρο έξω!

Με ανατροπή που θύμισε Γιουνάιτεντ από τα παλιά οι "κόκκινοι διάβολοι"... Αναστήθηκαν στο "Έτιχαντ" επικρατώντας με σκορ 3-2, ενώ έχαναν με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πογκμπά με δύο γκολ.

Γιουνάιτεντ… δεύρο έξω!

Αναβολή στέψης για τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι “Πολίτες” μπορεί να βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επική ανατροπή και ήταν αυτή που στο τέλος… Αναστήθηκε επικρατώντας στο “Έτιχαντ” με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειχναν πως είχαν μπει πιο αποφασιστικά και ήθελαν να πετύχουν άμεσα κάποιο γκολ για να “καθαρίσουν” όσο πιο νωρίς γίνεται. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα με σκοπό να “χτυπήσουν” σε κάποια αντεπίθεση.

Εν τέλει η Σίτι δεν άργησε να πανηγυρίσει το πρώτο της γκολ. Αυτό ήρθε στο 25′. Ο Σανέ εκτέλεσε κόρνερ από τ’ αριστερά με τον Κομπανί να πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους. Ο Βέλγος στόπερ βρήκε την μπάλα έτσι, όπως ήθελε και την έστειλε με δύναμη στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ από εκεί και πέρα έδειχνε εμφανώς επηρεασμένη. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους έξι λεπτά αργότερα (31′) όταν ο Γκουντογκάν με ωραία “πίβοτ” κίνηση ελευθερώθηκε και με άψογο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Ντε Χέα.

Κάπου εκεί όλα έδειχναν να τελειώνουν. Λίγο- πολύ όλοι αυτό σκέφτηκαν. Όχι όμως και οι “κόκκινοι διάβολοι”. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να τους είπε στην ανάπαυλα ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά  αυτό σίγουρα έπιασε.

Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ μπήκαν ξέροντας πως μπροστά τους είχαν να ανέβουν έναν Γολγοθά, αλλά το έκαναν με τσαγανό. Ειδικά όταν στο 53′ ο Πογκμπά μείωσε σε 2-1 με κοντινό σουτ το “Έτιχαντ” έδειχνε να έχει άλλες διαστάσεις. Στην ουσία το ματς ξεκίνησε από την αρχή στο 55′ όταν ο Γάλλος χαφ έκανε το 2-2.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξαν να καταρρέουν πνευματικά και να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Φυσικά και το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που σημείωσαν και τρίτο γκολ κάνοντας την ολική ανατροπή στο 69′. Τότε ο Σάντσες εκτέλεσε φάουλ από μεσαία απόσταση με τον Σμόλινγκ να ξεπετάγεται και με ωραίο πλασέ στην κίνηση να φέρνει το ντέρμπι του Μάντσεστερ τούμπα.

Το 3-2 υπέρ της Γιουνάιτεντ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους “κόκκινους διαβόλους” να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη για λόγους πρεστίζ και ψυχολογίας με τη Σίτι να πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη μέχρι να σηκώσει την κούπα της Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ