Ευρωπαϊκό κάλεσμα σε Παουλίνιο! | Sportsking.gr

Ευρωπαϊκό κάλεσμα σε Παουλίνιο!

"Χαλί" φαίνεται πως στρώνουν τεράστιοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι στα πόδια του νεαρού άσσου της Βάσκο Ντε Γκάμα, Παουλίνο.

Η δοκιμασμένη τάκτική εύρεσης ταλέντων στη Βραζιλία συνεχίζεται με τον 17χρονο παίχτη της Βάσκο Ντε Γκάμα να είναι ο επόμενος που θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τη Γηραιά Ήπειρο.

Έντονο έχει αποδειχτεί το ενδιαφέρον από τη γειτονική μας χώρα με τις Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν να μπαίνουν στην κούρσα όπου υπάρχουν ήδη η Παρί και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν θα είναι το ίδιο έυκολο για όλες να παρέχουν τα 30 εκατομμύρια που ζητά ο Βραζιλιάνικος σύλλογος για τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια είναι και αρκετά νωρίς για προοικονομίσουμε την πορεία του καθώς είναι μόλις 17 ετών και παρά το γεγονός ότι έχει σκοράρει 2 γκολ και βγάλει 2 ασσίστς στα τελευταία 6 ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες, μια πορεία στην Ευρώπη θα μπορούσε να αποδείξει πως δεν αξίζει αυτά τα λεφτά ακόμα.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.