ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Με “σφραγίδα” Κουτίνιο η Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φελίπε Κουτίνιο που έδωσε δυο ασίστ, επικράτησε δύσκολα της Βαλένθια με 2-1 και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με “σφραγίδα” Κουτίνιο η Μπάρτσα

Λίγες μέρες μετά το “στραπάτσο” της Ρώμης, η Μπαρτσελόνα ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη φορμαρισμένη Βαλένθια για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διάθεση να αποτελέσουν εύκολο έργο για τους Καταλανούς και στο 4ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Γκέδες έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Τερ Στέγκεν του είπε “όχι”.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου η Μπαρτσελόνα πήρε κεφάλι στο σκορ με την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Φελίπε Κουτίνιο έκανε την κάθετη για τον Λουίς Σουάρεζ και ο Ουρουγουανός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Παρά το γκολ που δέχτηκαν, οι παίκτες του Μαρσελίνο δεν το έβαλαν κάτω και θα μπορούσαν να έχουν φέρει το ματς στα ίσα στο 24ο λεπτό. Ο Σολέρ βρέθηκε στη μικρή περιοχή και έκανε το πλασέ, αλλά αρχικά ο Τερ Στέγκεν και στη συνέχεια το δοκάρι, κράτησαν το μηδέν για τη Μπαρτσελόνα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Βαλένθια, όταν Ροντρίγκο πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Πικέ έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγο αργότερα με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Φελίπε Κουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ουμτιτί με ωραία κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.Από εκεί και έπειτα άλλαξε ο ρυθμός του παιχνιδιού με τους “μπλαουγκράνα” να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε, η Βαλένθια κατάφερε να μπει ξανά στο ματς. Ο Ντεμπελέ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γκαγιά και ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τερ Στέγκεν, αλλά ο Γερμανός έχασε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έκανε άλλο ένα βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση του φετινού πρωταθλήματος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ