Δεν ανανεώνει ο Ράσφορντ! | Sportsking.gr

Δεν ανανεώνει ο Ράσφορντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός, φαίνεται, μη διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αγγλικού τύπου, ο νεαρός Άγγλος επιθετικός, βλέπει τον χρόνο του να μειώνεται ολοένα και περισσότερο, γεγονός που τον κάνει διστακτικό αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πρέπει, δε, να τονίσουμε ότι το τρέχον του συμβόλαιο έχει διάρκεια για άλλα δύο έτη (υπάρχει οψιόν για άλλον ένα χρόνο). Η διοίκηση θέλει, από την μεριά της, να τον επιβραβεύσει για τις εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας του περισσότερες από 70.000 λίρες που είναι ο τρέχον μισθός του.

Ο ίδιος, βλέποντας τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην του δίνει φανέλα βασικού και να ψάχνει για ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, δεν έχει (τουλάχιστον για την ώρα) καμία διάθεση να συζητήσει ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.