ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Με τα πρωταθλήματα να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και με κάποιες ομάδες να καίγονται για αποτελέσματα, οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί αυτή την εβδομάδα.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

O Πεπ Γκουαρδιόλα τα κατάφερε και έδωσε το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ και τη γκέλα της Γιουνάιτεντ ο Καταλανός κατέκτησε την Premier League.

Στη Bundesliga, στο πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, η ήδη πρωταθλήτρια Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης ενάντια στη Γκλάντμπαχ, ενώ η Σάλκε πήρε το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ και την έβαλε σε μεγάλους μπελάδες.

Η Μπαρτσελόνα έσπασε το μυθικό ρεκόρ της Σοσιεδάδ, φτάνοντας τα 39 σερί αήττητα ματς, ενώ η Ρεάλ πέρασε σβηστά από τη Μάλαγα.

Στην Ιταλία τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, η Γιούβε νίκησε και την Σαμπντόρια με σόου του Ντάγκλας Κόστα, την ώρα που η Νάπολι άφησε 2 βαθμούς με τη Μίλαν.

Η Παρί είναι αχτύπητη εντός συνόρων και το επιβεβαίωσε πιο εμφατικά από ποτέ, διαλύοντας με 7-1 τη Μονακό και κατακτώντας μαθηματικά τον τίτλο.

Ας συνθέσουμε όμως την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στη Ευρώπη:

Προπονητής: Πεπ Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι)

Αποτέλεσμα εικόνας για guardiola

Του ασκήθηκε μεγάλη κριτική για τα ματς με τη Λίβερπουλ στο Champions League και πολλές φορές ξεχνάμε τι κατάφερε. Μπορεί να δαπάνησε ένα σωρό χρήματα για να το πετύχει, αλλά έχει φτιάξει μία ομάδα που πήρε τρένο την Premier League, έχοντας μόλις 2 ήττες και παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε την αγωνιστική που πέρασε, όπου οι “Πολίτες” πέρασαν σαρωτικά από την έδρα της Τότεναμ.

Τερματοφύλακας: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν)

Αποτέλεσμα εικόνας για donnarumma

Η Νάπολι ήθελε πολύ τους βαθμούς της νίκης, αλλά ο Ντοναρούμα κατέβασε ρολά όπου χρειάστηκε, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις. Τέσσερις εξ αυτών ήταν εντυπωσιακές, με την καλύτερη να είναι η τελευταία στις καθυστερήσεις.

Αριστερό μπακ: Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου)

Αποτέλεσμα εικόνας για alaba

Απίθανη εμφάνιση από τον Αυστριακό αριστερό οπισθοφύλακα των Βαυαρών, όπου ήταν αλάνθαστος. Πέρα από το γκολ που σημείωσε είχε 97% (!) ευστοχία στις μεταβιβάσεις 3 πάσες κλειδιά και 2 σουτ.

Κεντρικός αμυντικός: Νάλντο (Σάλκε)

Αποτέλεσμα εικόνας για naldo

Κρίσιμος στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Bundesliga. Ο Νάλντο σημείωσε το δεύτερο τέρμα της Σάλκε κόντρα στην Ντόρτμουντ και κλείδωσε τη νίκη για τους Βασιλικούς Μπλε. Παράλληλα είχε 77% ευστοχία στις μεταβιβάσεις, 3 επιτυχημένα τάκλιν και 1 πάσα-κλειδί.

Κεντρικός αμυντικός: Σαμουέλ Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για umtiti

Μετά την κακή εμφάνιση με τη Ρόμα, ο Γάλλος στόπερ έδειξε την κλάση του κόντρα στη Βαλένθια. Σκόραρε το δεύτερο γκολ της Μπάρτσα, ενώ στα αμυντικά του καθήκοντα τα πήγε περίφημα. 87% ευστοχία στις μεταβιβάσεις και 3 επιτυχημένα τάκλιν συγκαταλέγονται στα στατιστικά του.

Δεξί μπακ: Αλεξάντερ Άρνολντ (Λίβερπουλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για alexander arnold

Αρχίζει να εξελίσσεται σε σημαντικό κεφάλαιο για τη Λίβερπουλ στο δεξιό άκρο της άμυνας. Κόντρα στην Μπόρνμουθ ήταν εξαιρετικός, είχε 1 ασίστ στον Σαλάχ, 87% ευστοχία στις μεταβιβάσεις 2 επιτυχημένο τάκλιν και 4 πάσες κλειδιά.

Μεσαία γραμμή

Έκτορ Ερέρα (Πόρτο)

Αποτέλεσμα εικόνας για herrera porto

Τα στατιστικά του δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον πραγματικά. Αυτό που έκανε αξίζει όχι μόνο για να τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα της αγωνιστικής, αλλά να τον χρήσει και MVP σε όλη την Ευρώπη για αυτή την εβδομάδα. Με μία ρουκέτα έδωσε το διπλό στην Πόρτο στην έδρα της Μπενφίκα, που ουσιαστικά ισοδυναμεί με πρωτάθλημα.

Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου)

Αποτέλεσμα εικόνας για thiago

“Αρρωστημένα” αλάνθαστος ο Αλκάνταρα. Όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του και εκείνος απλά δεν χάνει την μπάλα, ενώ πάντα την δίνει στο σωστό σημείο. 95% ευστοχία στις μεταβιβάσεις, 1 γκολ, 5 επιτυχημένα τάκλιν και 1 πάσα-κλειδί ήταν ο απολογισμός του ενάντια στη Γκλάντμπαχ.

Λο Σέλσο (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αποτέλεσμα εικόνας για lo celso

Στην 7άρα της Παρί έπαιξε σημαντικό ρόλο, έχοντας 2 τέρματα, αλλά ο ρόλος του δεν σταμάτησε εκεί. Είχε 96% ευστοχία στις μεταβιβάσεις, 5 κερδισμένα φάουλ, 5 επιτυχημένα τάκλιν και 1 πάσα-κλειδί.

Επίθεση

Ντάγκλας Κόστα

Αποτέλεσμα εικόνας για douglas costa

Μαγική εμφάνιση από τον εξτρέμ της Γιούβε. Μέτρησε τρεις ασίστ ενάντια στη Σαμπντόρια και οδήγησε την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κέβιν Βόλαντ (Λεβερκούζεν)

Αποτέλεσμα εικόνας για volland leverkusen

Στο ντέρμπι για την έξοδο στο Champions League, ο Κέβιν Βόλαντ με προσωπικό σόου και χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψε το 1-1 σε 4-1 και χάρισε νίκη χρυσάφι για την ομάδα του κόντρα στην Άιντραχτ.

Ζάχα (Κρίσταλ Πάλας)

Αποτέλεσμα εικόνας για zaha

Στη μάχη της Κρίσταλ Πάλας για τη σωτηρία ο Ζάχα ήταν καθοριστικός πετυχαίνοντας 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του στη νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπράιτον.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ