Πήρε θέση η επίσημη Ρόμα για την παραμονή του Άλισον! | Sportsking.gr

Πήρε θέση η επίσημη Ρόμα για την παραμονή του Άλισον!

Ο Άλισον πραγματοποιεί απίθανη σεζόν με τη Ρόμα και έχει γίνει ήδη πόλος έλξης για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Οι Ρωμαίοι ωστόσο έχουν άλλη άποψη!

Ο φύλακας-άγγελος της Ρόμα, ο Άλισον Μπεκερ, αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με μεγάλους συλλόγους να επιθυμούν την απόκτησή του.

Η Λίβερπουλ, πρώτη και καλύτερη, φέρεται να θέλει πολύ τον παίκτη, ενώ οι φήμες βάζουν στο κόλπο και τη Ρεάλ. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!

Και αυτό, γιατί η Ρόμα πήρε θέση για την υπόθεση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, μέσω δηλώσεων του προέδρου της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, στο Sky Sport Italia. Χαρακτηριστικά, ο Παλότα τόνισε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα η Ρόμα να πουλήσει τον Άλισον το προσεχές καλοκαίρι, Μάλιστα, υπήρχε πίστη από τη στιγμή που υπέγραψε στην ομάδα ο Άλισον, ότι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παλότα:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε. Δεν υπάρχει πιθανότητα. Όταν τον υπογράψαμε, πίστευα ότι ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και ακόμα το πιστεύω. Συνεπώς δεν θα τον πουλήσουμε».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.